Skal finde sportsmassage på Østerbro

blog

Written by:

Goddag og velkommen til min blog!

Her for et par dage siden, hvor vejret var dejligt, var jeg ude og spille lidt bold på stranden med vennerne. Det var rigtig super sjovt, lige indtil jeg lavede et eller andet mærkeligt vrid i ryggen, da jeg skulle kaste mig efter en bold i volley. Det er lidt svært at forklare hvordan det føles lige nu, men hvis du har prøvet at lave et forkert vrid i ryggen før, så ved du nok hvad jeg mener.

Nu kunne jeg godt tænke mig at få lidt professionel hjælp til at komme op på hesten igen lidt hurtigere, for jeg begynder på arbejde igen her om to uger, og der har jeg godt nok ikke lyst til at have ondt i ryggen.. En af mine venner anbefalede mig straks, at jeg skulle få mig et par omgange sportsmassage, da han selv har haft en del småskader på grund af fodbold. Det er ikke ligefrem noget jeg har prøvet før, men jeg er så heller ikke et ret aktivt menneske i den forstand. Jeg kunne godt tænke mig at finde et sted, hvor jeg kan få sportsmassge på Østerbro, så jeg ikke behøver tage så langt for at få det ordnet.
Efter en lille hurtig søgning på nettet, så har jeg fundet nogle steder, som jeg kan prøve at tjekke ud, og høre om de kan hjælpe mig. Et af de steder der tilbyder sportsmassage er Massagekompagniet, så det kunne være at det skulle være første stop efter jeg har været ude og lufte hunden i dag.

Jeg skal nok komme med en opdatering, når jeg har prøvet at få sådan en omgang sportsmassge, og fortælle jer, om det er noget der dutter. Vi ses snart igen, kære læsere!

Comments are closed.