Hvorfor handler det altid om renovering af tag når jeg er i Næstved?

blog

Written by:

Renovering af tag er en æressag. Man vil gøre det ordentligt, når man hjælper sine venner i nød. Og jeg har en ven i nød – i Næstved. Den vedvarende regn var begyndt at trænge ind i hans stue..

Men jeg skrev intet om at jeg  havde forstand på at renovering af tag, gjorde jeg? Min punchline når det handler om at gøre noget, hvor man er i til over sit hoved, har altid været: Søg hjælp, hvor den findes!

Derfor sagde jeg også til ham: Få professionel hjælp med renovering af dit tag. Og den hjælp gav jeg ham selv ved omgående at ringe til et par firmaer, jeg mente havde forstand på den slags – og som vel at mærke kunne påtage sig arbejdet uanset om det er Fredericia, Odense – eller for min ven i Næstved.

Nødvendigt med en renovering af det tag – men ligefrem en udskiftning af det? Nej!

Dagen efter at jeg var kommet halsende fra Fredericia, var det heldigvis holdt op med at regne og vi kunne tage et kig under presenningerne og vurdere skadens omfang. Det viste sig hurtigt, at vi selv kunne stå for en del af den nødvendige renovering af hans tag. Heldigvis!

Vi fandt nogle tilsvarende tagplader på nettet og udskiftede dem inden aften. Dagen efter kom det firma, jeg havde talt med først og de godkendte vores arbejde. Taget var nu tilsyneladende tæt, bortset fra enkelte fejl og mangler, som skyldes alderen.

Min bror fik et godt til tilbud på fuldstændig renovering af taget. De sagde at der var 8 års garanti på arbejdet og det lyder som om at hans sommer blev reddet, da han hørte prisen.

Jeg er på vej til Odense. Min nye kæreste holder fødseldags-fest i aften og jeg trænger til et vandtæt tag over hovedet.

Ulf Benedikt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *