Vil du ha’ dit hus til salg eller vil du ha’ det solgt?

blog

Written by:

Opråb!
Vi vil ikke bare sætte vores  hus til salg  når det bliver sommer, vi vil også ha’ det solgt! Det har nemlig været svært at se, at de huse og lejligheder der blev sat til salg her i Fredericia, rent faktisk også blev solgt og sådan en skæbne skal ikke overgå os – og vores hus.

Vi – konen og jeg – er begge i en situation, hvor vi efter en periode med arbejdsløshed begge har fået tilbudt nye spændende job. Heldigvis! Men disse jobs findes – uheldigvis – ikke i nær-området ved Fredericia – de findes i København. Derfor har vi ikke nogen anden mulighed end at rive teltpløkkerne op – og forlade Fredericia.

Det gør lidt ondt. Ikke mindst på vores børn.

Få dit hus til salg det rigtige sted – og få det solgt

Som sælger vil man ikke have lang liggetid på ens hus, når det er til salg. Det skal selvfølgelig sælges. Derfor behøver man en ejendomsmægler, der kender det lokale boligmarked og husene i netop dit boligområde. Det er  ubetinget en fordel med en mægler, der har flere års erfaring og mange redskaber til at håndtere salget af ejendomme på en konstruktiv måde – det gør det nemmere at opnå den rigtige pris.

Det er samtidigt vigtigt, at man både som køber og sælger får den størst mulige tryghed når man overvejer at indgå en ejendomshandel. Det er en kompliceret aftale, som kan indeholde en masse faldgruber – fald ikke i!

Derfor : Vælg gerne en stærk og markedsførende ejendomsmægler-forretning i lokal-området, der  kan få den bedst tænkelige handel i stand. Når VI sætter vores eget hus til salg søger vi helt sikkert selv en lokal forhandler, der ikke bare dækker Fredericia, men hele Trekantområdet – gennem et net af gode kollegaer og deres butikker.

Zoe og Nils Van der Brikkenstein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *