Udvidet låseservice på Østerbro

blog

Written by:

Alene det sidste års tid er to nye låsesmede åbnet på Østerbro, og det har ført til stigende konkurrence. Flere låsesmede har forsøgt sig med bl.a. kontantrabatter og særligt fordelagtige vilkår for faste kunder. Seneste tiltag kommer fra Lars Lås, som nu tilbyder akut låseservice inden for en garanteret tidsramme på 15 minutter til alle adresser på Østerbro. Såfremt der ikke er en låsesmed på stedet inden for 15 minutter, gives der 50% rabat på selve oplåsningen. Indehaver Lars Gravgaard er sikker på, at garantien vil give flere kunder, for det er netop ventetiden de fleste nødstedte kunder klager over.

Rabat på låseservicen tjenes hjem på andre områder

Lars Gravgaard vurderer selv, at den markante rabat vil give et mindre overskud på selve oplåsningsdelen – altså i de tilfælde, hvor tidsrammen ikke overholdes. Men rabatten gælder kun oplåsningen, og ofte er der andre opgaver forbundet med udrykningen, f.eks. udskiftning af låsen og eventuelle mindre reparationer.

”Som markedet er lige nu, kan vi ikke regne med at tjene det helt store”, fortæller indehaveren. ”Vi er for mange låsesmede om buddet, så livremmen skal spændes ind en periode, mens der luges lidt ud i konkurrenterne. Lars Lås har tilbudt låseservice fra butikken gennem 2½ generationer, så her regner man med at kunne ride stormen af og tære på reserverne i form af en solid og veletableret forretning med mange faste kunder. Lars Gravgaard vurderer, at konkurrencen er hårdest for de nyetablerede, der både har behov for at erobre nye kunder og samtidig skabe overskud.

Comments are closed.