Udlev drømmen – start på makeup artist uddannelsen

blog

Written by:

Det er vigtigt at gå efter sine drømme. Det vil gøre dig glad at gøre det, du virkelig drømmer om. Det kan for eksempel være, at du går efter at blive det, som du gerne vil være. Hvis det er makeup artist, er det en god ide, at du kommer i gang med en uddannelse. Det giver dig mulighed for virkelig at opbygge dine færdigheder, så du bliver god til at lægge makeup. Det er også en god mulighed for dig at skabe dig et netværk i branchen.

5Hvis du vil være makeup artist, handler det nemlig lige så meget om at have et stort netværk som at kunne en masse forskellige teknikker i forhold til at lægge makeup. Det er derfor en god ide at tage en uddannelse, som kan være din vej ind i branchen. Du kan både skabe dig et netværk via dine lærere og de andre elever. På makeup artist uddannelsen hos Sine Ginsborg går de meget op i at hjælpe dig til at komme i gang. Sine Ginsborg tager derfor en personlig samtale med dig, som skal hjælpe dig med at give en ide om, hvor du gerne vil hen efter skolen.

Make up artist uddannelsen med samtale med modelbureau

Uddannelsen har også arrangeret, at alle deres elever kommer til samtale hos Unique Models. Det giver modelbureauet mulighed for at finde de bedste talenter fra uddannelsen tidligt i deres karriere. De er nemlig altid på jagt efter nye dygtige makeup artister, der kan skabe banebrydende og anderledes looks til deres modeller.

Samtalen giver dig mulighed for at få foden inden for hos et stort og anerkendt bureau. Hvis du er så heldig at blive ansat, vil det være et kæmpe skub for din karriere. Det vil gøre det muligt for dig virkelig at komme i gang med karrieren hurtigt.

Det er derfor en rigtig god mulighed, du får gennem makeup artist uddannelsen. Det kan nemlig være svært at skaffe sig en samtale på egen hånd.

Eget photo shoot afslutter makeup artist uddannelsen

I løbet af uddannelsen kommer du med Sine Ginsborg på et photo shoot, så du kan opleve, hvordan det foregår. Det kan være en god måde for dig at fornemme stemningen og miljøet, der vil være din kommende arbejdsplads de næste mange år. Det kan være svært at forestille sig, hvordan det er, hvis du aldrig har prøvet det før. Det kan være, at du har set forskellige modelprogrammer, men det er først, når du selv står i det, at du virkelig kan fornemme det. Dagen er en forberedelse til, når du selv skal håndtere makeuppen ved et photo shoot.

Når du har lært alle teknikker, kommer du til at være makeup artist på dit eget photo shoot. Det giver dig mulighed for at style på din måde og vise, hvilke evner og talenter du har. Billeder kan du lægge i din portfolie, som du kan vise til kommende kunder eller arbejdsgivere. Jo flere professionelle billeder du har i den, jo nemmere bliver det for dig at få arbejde efterfølgende.

Comments are closed.