Tag til garnudsalg og strik løs

blog

Written by:

Det, som de fleste bruger garn til det er naturligvis at strikke. Derfor er det især strikkeentusiasterne, som vælger at tage til garnudsalg, hvor de finder meget garn, som de kan bruge til at strikke lige hvad de vil. Er man en rigtig entusiast kan man gå rundt til sådan et udsalg i mange timer, både fordi, at man måske skal købe meget, men bestemt også fordi, at der er så meget at vælge imellem. Meget ofte har man en helt særlig tanke om hvad det er for noget garn man vil købe, men man ændrer måske mening når man ser alle de forskellige former for garn, man kan finde til et finder udsalget.

Lav taktik til garnudsalg

Når man tager til et garn udsalg, hvor man ved, at der er rigtig meget garn på meget plads er det en god ide lige at lave en taktik inden man går i gang med at kigge på de mange forskellige former for garn. Denne taktik kan bestå i en plan, som man allerede laver derhjemme umiddelbart inden man tager afsted. På denne plan bør det klart stå, hvad det er man ønsker at købe til det pågældende udsalg, for det er formentligt noget, som man har godt styr på.

Mange vil nok have lavet bestillinger inden man tager til garnudsalg og alle disse bestillinger bør skrives op på en liste. Det kan for eksempel være, at man har en onkel, som har ønsket sig en dejlig varm julesweater, som han har sat dig til at lave. Derudover er det muligt, at din niece godt kunne tænke sig nogle sokker, som du kan strikke. Alle disse ting kan du finde materialer til når du tager til garnudsalg da der er alle former for garn. Måske er sweateren til din onkel noget, som skal have både røde, grønne, guld og sølv farver og det kan du finde til udsalget. Desuden kan det være, at du skal sy et motiv på, så som et rensdyr og du kan nok også finde nogle stofrester til et garnudsalg, selvom det naturligvis primært vil være garn du finder.

Find det rigtige garn til garnudsalg

Ofte er det ikke tilstrækkeligt at gå hen til noget garn og mærke og røre ved det for at se om det er det man skal købe. For måske står man og har brug for noget garn i uld, og går man hen og mærker på noget garn kan det meget ofte mærkes som uld, selvom det slet ikke er det. Derfor er man til hvert et garn udsalg man tager til nødt til lige at læse hvad der står om det pågældende garn før man bare går hen og køber det.

Hvorvidt noget garn er bomuld eller uld eller noget helt andet kan have stor betydning for både hvordan du strikker og hvordan det strikkede stykke tøj skal behandles bagefter. Alternativt er der også altid en person, som man kan spørge til garnudsalg, hvis man er i tvivl om noget.

Lær mere om emnet herhttps://bellabroderioghobby.dk/garnudsalg/

Comments are closed.