Svejsning skal laves ordentligt

blog

Written by:

Der er mange ting i verden, som bare fungerer, uden at vi går og tænker videre over, hvordan de egentlig fungerer. Der er rigtig meget, som ikke havde fungeret, hvis det var sådan, at vi selv skulle lave alting for os selv, uden at vi fik nogen som helst form for hjælp udefra. Derfor er det godt, at man har fagfolk indenfor forskellige områder, som kan finde ud af deres arbejde, for så kan man leve trygt i visheden om, at tingene er lavet ordentligt.

Men de senere år er der opstået en øget uvished omkring, om tingene nu er så gode, som de egentlig ser ud til. Og dette er egentlig et gammelt problem. Tænk for eksempel på Titanic, som alle stolede på ikke kunne synke, men det viste sig så netop, at den sagtens kunne synke. Der har til alle tider været byggerier, som man alligevel ikke har kunne stole på, men de senere år er der sket en øget kalkulering omkring dette med at lave et arbejde billigt, for så tjener man mere på arbejdet. Og hvordan laver man lige arbejdet billigt? Man bruger nogle dårlige folk, som ikke skal have så meget i løn, og så bruger man dårlige materialer. Dette er en skam, for det gør, at folk mister tilliden.

Svejsning er noget, der er virkelig vigtigt bliver lavet ordentligt, for samfundet er faktisk ret afhængigt af det, og særlig København & Sjælland er afhængigt af god svejsning.

Comments are closed.