Stjernetegn: Stenbukken

blog

Written by:

Der er 12 stjernetegn i alt. Ét af dem er stenbukken. Men hvad er det lige, der karakteriserer en, der er født i stjernetegn stenbuk? Det kan du læse meget mere om lige her.

Er du født i stjernetegn stenbuk?

Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af, om det overhovedet er relevant for dig – det er det nemlig primært, hvis du selv er født i stjernetegn stenbuk. Det er du, hvis du er født på en af datoerne mellem d. 22. december og d. 20. januar.

Karaktertræk, der definerer stenbukken

Hvis du er stenbuk, så betyder det, at du har nogle særlige træk, som du har tilfælles med andre, der også er født på denne tid af året.

For stenbukken gælder det, at du er fornuftig, målrettet, ambitiøs og meget hårdtarbejdende. Du er meget realistisk i forhold til dine egne evner og verden omkring dig, og så kan du godt lide dine faste rutiner. Du holder dig så vidt muligt til den struktur, der skabes i hverdagen, og du planlægger gerne så langt ud i fremtiden som overhovedet muligt.

Hvis du er født i stjernetegn stenbuk, så sætter du højst sandsynligt din karriere meget højt, og det er en del af din identitet. Din seriøse tilgang til dette aspekt i livet kan få dig til at fremstå en smule kedelig overfor andre tegn, men til gengæld ser de ofte op til dig, fordi du har styr på dine ting og påtager dig ansvar. Du har du fantastiske lederegenskaber, og du er næsten sikker på at nå langt med din karriere.

Hvem passer stenbukken sammen med?

Manger bruger deres stjernetegn til at finde ud af lidt mere om sig selv og til at finde ud af, hvem de hører sammen med. Stenbukken er et jordtegn, og du passer godt sammen med andre jordtegn som for eksempel tyren og jomfruen. Dog er vandtegn også et godt match til dig – det vil sige krebsen, skorpionen og fisken.

Kendte stenbukke

Der er en række kendte stenbukke, som du måske kender – og som du måske kan se nogle af stenbukkens træk i. Det inkluderer Ghita Nørby, Bodil Udsen, Dolly Parton, Tina Lund, Sanne Salomonsen, Helena Christensen og mange flere.

Fælles for alle disse kvinder er, at de har arbejdet hårdt for deres karriere, og de er kommet i mål med den. For mange af dem er deres karriere også en stor del af deres identitet, og det vil du også opleve, at den er for dig.

Hvordan kan du bruge dit stjernetegn til din fordel?

Dit stjernetegn er ikke nødvendigvis definerende for dig, men hvis du kan genkende dig selv i nogle af disse karaktertræk, så har du mulighed for at udnytte dit eget potentiale og blive mere bevidst om dine styrker.

For eksempel giver det god mening for dig som stenbuk at hvile i dine ambitioner og kæmpe for dem – det er nemlig ikke fjollet at ville have en god karriere og faktisk ligger det allerede klar til dig i stjernerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *