Sådan køber du brugte biler

blog

Written by:

Er du i skrivende stunde ved at søge internettet tyndt for brugte biler? Som du måske allerede er klar over, så medfører jagten på en ny brugt bil en hel del frustrationer, og ikke mindst hårdt fodarbejde. Fortvivl ikke. Denne artikel vil på ganske overskuelig vis guide dig igennem hele processen med at finde din ”nye” brugte bil. Du kan f.eks. komme godt i gang ved at klikke på dette link til en god bilforhandler. Du burde også læse videre her for at se en praktisk lille tjekliste, som du kan holde i baghovedet, så du kan vælge blandt udvalget af brugte biler hos forhandlerne i din region.

En lille tjekliste

Her følger så en let overskuelig tjekliste, som du enten kan udskrive eller blot have i baghovedet, når du skal sortere imellem de mange brugte biler:

 

  • Forsøg for så vidt muligt altid at komme op med mindst 20% af købsprisen på den brugte bil. En brugt bil holder i sagens natur ikke så længe som en ny bil; så der er ingen grund til at sætte sig i for stor gæld med et dyrt billån.
  • Find ud af hvad gennemsnitsprisen på din yndlingsmodel er: ved at sammenligne priser på f.eks. en brugt Hyundai, så vil du nu være bedre rustet til at spotte de bedste priser i overensstemmelse med bilens alder.
  • Kend bilens historik: det er rigtig vigtigt, at du kender den brugte bils historie inden du siger ja tak. Antallet af kilometer, reparationer eller ulykker kan nemlig have stor indflydelse på bilens overordnede tilstand.
  • Vælg en pålidelig model: ved at lave lidt forarbejde kan du hurtigt finde de modeller, der har ry for at holde længere end andre. På denne måde kan du holde dig på god afstand af mere risikable bilmærker.
  • Hastværk er lastværk: sidst men ikke mindst skal du aldrig føle dig presset af sælger til at slå til her og nu. Vælg i stedet at se bilen flere gange indtil du er 100% sikker på at du har fundet den bedste brugte bil.

Comments are closed.