Sådan kan du skærme, effektivt, af for solen

blog

Written by:

Mangler du den perfekte solafskærmning, så er du kommet det helt rette sted. Herunder kan du læse om dine bedste muligheder for solafskærmning, og hvorfor disse er særligt gode til netop dette formål.

Terrassemarkiser er populære

Mange danskere investerer i terrassemarkiser, og det er oftest en beslutning som de ikke fortryder. Når først man har investeret i en, så kan man ikke leve uden den. En terrassemarkise beskytter effektivt mod solen, hele dagen lang, og derfor kan du altid tage en lur på terrassen, læse en god bog, grille og mange andre ting, uden at blive solskoldet. En terrassemarkise beskytter også effektivt mod regn, fugt og dug, og det betyder, at du kan opholde dig i endnu flere timer, på din skønne terrasse. Det bliver ikke bedre.  Børn elsker også at kunne tage en god pause under en markise, efter nogle timers leg i haven. Dermed er en terrassemarkise noget, som både børn og voksne forelsker sig i.

Vinduesmarkiser – fejlagtigt undervurderet solafskærmning

En markise er ikke bare en markise. Der findes flere forskellige slags, ligesom vinduesmarkiser. Disse er meget slid- og vindstærke, og ikke mindst skærmer de, effektivt, af mod solens stråler. Dette betyder, at der er tale om en markise som kan holde til det danske sommervejr, som alle kender det. Den ene dag kan der være 25 grader, men næste dag, kan der være stormvejr og skybrud, og netop denne slags vejr er vinduesmarkiser godt udstyrede til at modstå. Vinduesmarkiser findes ikke i bestemte mål. Vinduesmarkiser bliver altid fremstillede med specialmål således, at de passer til specifikke vinduer, da ingen vinduer er ens.

Cafémarkiser – til den store have og arrangementer

Hvis du bor i et stort hus og har en rigtig stor have, som du ofte bruger til store arrangementer og fester, så ville en cafémarkise være det rigtige svar på solafskærmning. Selvom cafémarkiser for det meste er at finde på caféer og restauranter, så er det ikke ensbetydende med at du ikke kan investere i dem. Der er mange danskere, der elsker at holde store fester og arrangementer, især om sommeren, og derfor er en effektiv solafskærmning ganske vigtig. Til de store haver af 300-400 m2, er en terrassemarkise ikke det rigtige svar, da det ikke dækker tilstrækkeligt. Cafémarkiser kan dække store områder, og de kan nemt foldes ud og ind med fjernbetjening. Denne type markise vil uden tvivl forhindre at gæster, til de store fester, bliver solskoldede eller drivvåde, grundet et voldsomt og klassisk dansk regnskyl. Der er tale om højere priser end ved terrasse- og vinduesmarkiserne, men det er grundet størrelsesforskellen.

Sæt god tid af til overvejelse

Det er vigtigt, at du sætter rigtig god tid af til at overveje din investering. Der er mange tilfælde, hvor folk ikke grundigt har overvejet beslutninger, og så er de endt med at være utilfredse med resultatet og spildte penge. Du kan altid kontakte et firma, og få en uforpligtende samtale om dine behov og muligheder. Du kan starte med at undersøge denne hjemmeside: https://www.gundsoe-markiser.dk/produkter. Her kan du få god hjælp, vejledning og uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *