Sådan får du den bedste morsdag gave

Andet

Written by:

Det er ikke altid nemt at finde en god gave. Det gør ikke presset mindre, hvis man gerne vil finde den helt perfekte gave til ens egen mor – og helt specielt morsdag gave. Morsdag er helt speciel for rigtig mange familier, da det er den dag, hvor man får mulighed for at vise hvor meget pris man sætter på sin kære mor.

Vi har her på bloggen lavet en guide, hvor vi vil give dig nogle gode idéer til, hvordan du finder den helt perfekte gave til din mor.

Hvad kan din mor godt lide?

Først og fremmest skal du tænke over, hvilke ting din mor godt kan lide. Brug et par minutter, hvor du skriver ALLE de ting ned, som du kan komme i tanke om, at din mor elsker. Gør det med det samme, og husk at skriv ned. Store, som små ting – det vigtigste er bare at du får det hele med. Du behøver selvfølgelig ikke købe alle disse ting som gaver, men du er garanteret at du finder i hvert fald et par gode idéer til gaver, som du sikkert ville have overset ellers. Du kan også sammensætte flere af hendes hobby’er, og finde den helt perfekte personlige gave.

Kig tilbage

Kig tilbage i tiden, og se om du kan komme i tanke om nogle helt specielle minder, som du deler med din mor. Det kan være at I har et helt særligt fotograf af jer begge to, som har en stor betydning for din mor. Her kan man for eksempel få en dygtig maler eller tegner til at male et stort maleri eller lignende af jeres fotograf. Det kan være mange forskellige ting. Prøv at dyk ned i gemmerne og minderne, og se om du ikke kan finde en helt speciel ting eller minde, som kan foreviges på en måde.

Overvej at give en oplevelse

Er din mor typen, som elsker at opleve nye ting? Er hun helt pjattet med vilde oplevelser? Så kan det være at du skal overveje en gave, hvor hun kommer ud og prøver noget helt nyt. Det kunne for eksempel være en tur ud og hoppe i faldskærm. Er hun vild med fart? – Så giv hende en tur i en racerbil på en racerbane, hvor hun rigtig kan få lov til at give den fuld gas. Er hun vild med mad? – Giv hende en tur på NOMA eller en anden restaurant, som vil garantere hende en fantastisk oplevelse. Der er så mange muligheder, hvis man dykker lidt ned i deres interesser. Jeg er sikker på at din mor også har noget helt særligt, som hun elsker.

Inkluder lidt af din selv i gaven

Gør din gave personlig. Skriv et digt eller en sang til din mor, hvor du fortæller hende præcis hvad du føler. Der er mange måder hvorpå du kan gøre din gave mere personlig. Sæt dig ned og skriv nogle idéer ned, og se hvordan du kan få alle de forskellige ting til at spille sammen, til den helt perfekt gave til mors dag.

 

Comments are closed.