Så er jeg klar til sport igen

blog

Written by:

Goddag folkens!

For en måneds tid siden lavede jeg er åndssvagt vrid i ryggen (læs mit indlæg), da jeg var nede og spille bold på stranden. Det gjorde desværre at jeg ikke kunne være med til den strandfodbold turnering, som mine kammerater og jeg ellers havde tilmeldt os. Den blev holdt for to uger siden, og selvom mit hold klarede det rigtig godt uden mig (nok bedre end de ville have gjort med mig på holdet :p), så var det bare rigtig træls ikke at kunne spille med.

Heldigvis fik jeg et godt tip om, at jeg skulle tage til en sportsmassør, for de kan hjælpe en til at komme sig hurtigere over skader, og det var lige hvad jeg gjorde. Jeg fik hurtigt en tid hos en massør, og der skulle ikke mere end et par sessioner til at jeg allerede havde det meget bedre. Faktisk så meget bedre at jeg allerede kan spille bold igen. Nu skal jeg bare se om der er nogen der vil med ned på stranden i weekenden, hvis vejret altså er til det..

Vi ses!

Comments are closed.