Registrer automatisk pause hos dine medarbejdere og giv produktiviteten et løft

blog

Written by:

En virksomheds produktivitet er alfa og omega, når det kommer til at skabe overskud på bundlinjen og hive nye kunder i land. Det gælder om at have glade og motiverede medarbejdere, og samtidig undgå at spildte minutter for den enkelte i sidste ende bliver til mange. Læs med og se, hvordan du kan øge din virksomheds effektivitet ved at have fokus på mønsteret i dine medarbejderes arbejdsdag.

Automatisk pauseregistrering kan styrke medarbejderens performance

Når du skal give feedback på dine medarbejderes performance til den årlige udviklingssamtale, kan det være en hjælp at have nogle konkrete eksempler at tale ud fra. Man kan få værktøjer, der hjælper med automatisk pauseregistrering, så du kan tracke, hvor mange minutter din medarbejder holder i løbet af dagen, og bruge det til en konstruktiv snak om, hvordan det påvirker vedkommendes performance. Læs mere på https://worklogger.io/solutions/telematik-og-geolokalisering/, hvis du vil vide mere om, hvordan sådan et modul virker.

Undgå spildtid

En ekstra cigaret hist og pist kan have konsekvenser for produktiviteten og fællesskabet på en arbejdsplads. Afbræk er vigtige for dine medarbejderes trivsel, og en hyggelig snak med kollegerne er sundt for fællesskabet. Dog kan der være en tendens til, at rygerne holder flere pauser end resten af kontoret, hvilket kan give en skævvridning blandt de ansatte. Ved automatisk pauseregistrering kan medarbejderne nemt se, hvor meget tid de har til gode eller efter aftale få fratrukket de minutter, som de afholder. Så bliver alle fair belønnet for deres arbejde og har samtidig frihed til at holde de nødvendige pauser.

Husk frisk luft til hovedet

Vi ved alle, at vi arbejder bedst i intervaller. Især når der er tale om opgaver, som kræver høj koncentration, har hjernen brug for at stoppe op indimellem. Vi har brug for lige at rense tankerne, gøre noget andet og så vende tilbage til opgaverne med fornyet energi. Men i en travl hverdag, hvor man er helt optaget af noget, kan det være svært at huske at få holdt de nødvendige pauser. Sørg derfor for, at dine medarbejdere automatisk ved, at de skal huske at rejse sig fra stolen i løbet af dagen; lige hente en kop kaffe, lidt frugt eller hvad de nu har brug for, så de holder energien oppe til resten af dagen.

Hold øje med dine medarbejderes trivsel

Automatisk registrering af pause kan også hjælpe dig til at spotte, om dine medarbejdere trives. Holder en medarbejder flere eller længere pauser end normalt, kan det være udtryk for, at vedkommende ikke trives optimalt. Måske har han eller hun brug for at komme væk fra et larmende kontor, eller måske pusler vedkommende med problematikker, som fylder tankerne i løbet af dagen. Opmærksomhed på disse små tegn kan være vejen til at vise vedkommende den nødvendige omsorg, finde ud af hvad de har brug for og få dem tilbage i trivsel hurtigt. Glade medarbejdere giver bedre tal på bundlinjen og er dermed et vigtigt ledelsesmæssigt redskab.

Comments are closed.