Prøv en ginsmagning

blog

Written by:

Er du også helt vild med gin eller nyder du måske bare en gin og tonic i ny og næ, så kunne det måske være interessant for dig at tage til en ginsmagning. Her vil du finde ud af at der er mange forskellige typer gin og mange forskellige smagsnuancer at opleve. Gin er en drink, som i de seneste år, har gjort et stærkt comeback som drink, til både en hyggelig hverdags aften eller en aften i byen. Derfor er der stor chance for at alle kan være med til en ginsmagning, hvor der typisk er lidt til enhver smag.

 

Tager du til en ginsmagning, vil du med sikkerhed møde en masse ligesindede mennesker og der er altid en stigende god stemning i takt med at de forskellige typer gin bliver smagt.

 

Ginsmagning som gave

Har du en mand eller kvinde i dit liv, som har en forkærlighed for gin og nye oplevelser, så er ginsmagning den helt perfekte gaveidé, uanset om du mangler en fødselsdagsgave eller en “bare fordi”-gave til en du holder af. Du behøver nemlig ikke på forhånd booke en bestemt dato hvor arrangementet skal finde sted, men du kan istedet købe et gavekort som lader modtageren bestemme hvor og hvornår vedkommende ønsker at deltage i ginsmagningen. Du kan blot nøjes med at fastlægge et budget som modtageren enten kan vælge at overholde eller bruge som supplement til den samlede oplevelse, i tilfælde af at der ønskes endnu flere forskellige former for gin til ginsmagningen. Det er en sjov og anderledes gave at give, som der med sikkerhed sent bliver glemt. På denne måde giver du også en gave, som du selv kan være en del af og få glæde af.

 

Book en privat ginsmagning

 

Du kan også booke en privat ginsmagning hjemme hos dig selv, det giver dig mulighed for at skabe din egen hyggelige atmosfære med dine egne gæster, hvilket er oplagt hvis du eksempelvis ønsker at servere lidt mad til ginsmagningen, som godt kan vare i flere timer. Det er ved nogle ginsmagninger også muligt at bestille medfølgende mad, som i kan nyde undervejs.

 

Det er altid mere hyggeligt at drikke alkohol i venners lag, så dette er også et perfekt arrangement i forbindelse med en fødselsdag eller en polterabend. Sommetider har du selv mulighed for at ønske specielle typer af gin på vegne af dit selskab, som arrangøreren kan have med til ginsmagning. Men der er ofte en stor fordel at finde i at lade smagseksperten, komme med sine egne bud på hvad en gin er. Smageksperten kan også guide jer gennem arrangementet og komme med gode råd og tips til en optimal oplevelse. Du kan få strukket det helt perfekte ginsmagning arrangement sammen hos TasteOffer.

 

Comments are closed.