Planlæg i god tid og få en god konfirmation

blog

Written by:

Konfirmation er en begivenhed, som rigtig mange unge glæder sig til. Det er en dag, hvor man får en masse opmærksomhed og man bliver fejret, fordi man træder ind i de voksnes rækker. Det er en dejlig dag for både de unge og for deres forældre.

 

Det er en dag, hvor der skal være styr på rigtig mange ting, men hvis man blot sørger for at begynde i god tid, så er der ingen problemer. Man skal finde ud af, hvilket mad der skal være til festen, hvilket tøj konfirmanden skal have på og også hvem der skal med til festen og hvem man gerne vil have med i kirken.

 

Det kan lyde overvældende, men det er det i sidste ende ikke. Der er mange ting, der skal ordnes, men det er det hele værd, for den unge får en rigtig god konfirmation og det bliver en dag, som han eller hun aldrig glemmer.

Find det perfekte tema til konfirmation

Bordpynt og flotte invitationer er med til at gøre denne dag til speciel og hvis ingen af jer er så kreative, så kan I sagtens finde inspiration til en masse flotte ting. I kan også finde ud af med konfirmanden, hvad han eller hun godt kan lide og så bruge dette som tema. Dette kan være fodbold eller et tema fra en film. Det gør bare konfirmationen endnu bedre og sjovere.

 

Det er altid en god idé at spørge konfirmanden, da det er vedkommendes fest. Det bliver en bedre fest, hvis han eller hun har været med inde over det og er med til at bestemme menuen og temaet. Det giver dem også en form for ansvar og det er altid godt for et ungt menneske at have.

 

En konfirmation skal være god for konfirmanden og det skal den helt sikkert også nok blive, hvis blot alle hygger sig.

Undersøg de forskellige muligheder og få den perfekte dag

 

Hvis I har svært ved at finde inspiration til konfirmationen, så kan I finde det her: https://www.dreamshop2u.dk/Konfirmation.html

Der findes rigtig mange gode idéer, som I kan prøve at kigge på. Det kan være, at I pludselig finder det helt rigtige tema og så falder de andre ting også så småt på plads. Der er altid hjælp at hente og det er dejligt at have denne mulighed.

Selvom der er mange ting, som der skal ordnes, så er det ikke noget, I ikke kan klare sammen. I skal blot sætte jer ned og tale om det og sammen finder I ud af det. I starten kan det godt være lidt svært, men pludselig kommer det. Tag små skridt ad gangen og til sidst har I stablet en fest på benene og denne konfirmation kommer I aldrig til at glemme. Det bliver en rigtig dejlig dag i godt selskab og konfirmanden kommer til at elske det, det er der slet ingen tvivl om.

Comments are closed.