Pikante artikler til mænd

blog

Written by:

Udvalget af sexartikler er steget markant de seneste år, og i dag findes der sexlegetøj til både mænd og kvinder.

 

Legetøj til kvinder

 

For kvinder er der en lang række produkter at vælge imellem. Først og fremmest er der de velkendte vibratorer, som i dag findes i alle afskygninger. Der er fx de populære Magic Wands, som giver meget kraftige vibrationer og som er velegnede til kllitoris stimulation.

 

Der er også de kendte rabbit vibratorer – kendt fra serien “Sex & The City”. Disse vibratorer udmærker sig ved både at stimulere klitoris og kvindens g-punkt på samme tid.

De seneste år har også vibrator æg vundet indpas på det danske marked for sexlegetøj. Vibrator æg styres med en fjernbetjening og kan derfor anvendes både alene og sammen med en partner.

 

Udover diverse vibratorer er der selvfølgelig også de klassiske dildoer. Dildoer findes i mange forskellige størrelser, udformninger og typer. Der er fx realistiske dildoer, g-punktsdildoer, sugekopsdildoer, strap-on dildoer samt dildoer i glas og silikone. Dildoer fås både med og uden vibrationer.

 

Endelig er der også et bredt udvalg af anal sexlegetøj til kvinder – herunder analdildoer, analkæder og analplugs. Analdildoer er velegnede til kvinder der allerede har erfaring med analstimulation, mens analkæder egner sig bedre til nybegyndere, da de giver en langsommere stimulation.

 

Pikant legetøj til mænd

 

Mens sexlegetøj i mange år har været forbeholdt kvinder, er der de seneste år også opstået et stort marked for sexlegetøj til mænd. Dette hænger ikke mindst sammen med at sexlegetøj er blevet mindre tabubelagt end det var tidligere.

 

Et af de mest populære onaniprodukter til mænd er den såkaldte Fleshlight, der ved første øjekast kunne minde om en stor lommelygte, men som i virkeligheden er en naturtro vagina. Fleshlights findes i mange forskellige udgaver – bl.a kan du i dag købe fleshlights til analstimulation og fleshlights udformet efter kendte pornostjerners vagina.

 

TIl mænd findes også anal sexlegetøj, penisringe, sexdukker, penis vibratorer og de populære tenga onaniprodukter.

 

Sexartikler til par

Udover sexlegetøj til mænd og kvinder, findes også en lang række sexartikler til par. Et af de mest populære produkter i denne kategori er de fjernstyrede vibratorer, som tillader manden at styre vibrationerne på afstand. Disse produkter er perfekte som forspil til en fræk aften.

 

Herudover er der også erotiske brætspil – bl.a det testvindende Monogamy – som ikke blot er frække og sjove, men som også bringer begge partere tættere på hinanden. Gennem spillene lærer man nye sider af hinanden at kende.

 

En af de største forhandlere af legetøj herhjemme er Madameerotica.

 

Comments are closed.