Nyt iværksætter-par: Alarmer og malerier til salg

blog

Written by:

Et iværksætter-par fra Sønderjylland har stor succes med salg af kunst og alarmsystemer fra to nystartede webshops.

 abstrakt-maleri-calming-ground_1_

I Sønderjylland – nærmere bestemt Sønderborg – bliver der solgt malerier og sikringsudstyr til de danske hjem.

 

Det danske iværksætter-par fra Sønderborg, Julie og Malthe, har efter et del år som offentlig ansatte fundet en ny beskæftigelse. De er sprunget ud som fuldtids iværksættere. De driver til dagligt to webshops, hvorfra de sælger kunst i form af håndmalede malerier samt sikringsudstyr i form af alarmsystemer og videoovervågning.

 

Malerier til salg

 

Den første webshop de etablerede var galleri Mynewart.dk. Galleriet er et online galleri, der har et stort sortiment af malerier til salg. Idéen til galleriet opstod, idet iværksætter-parret flyttede fra en lejlighed til et nybygget hus og i den forbindelse stod overfor et dilemma – tomme hvide vægge. Disse vægge skulle udfyldes med kunst, og parret var derfor i flere gallerier og bolighuse for at finde malerier, der passede ind. At finde malerierne var en ting, men at finde malerier til en pris, der var til at betale var en helt anden. Grundet de høje danske leveomkostninger og udgifter til fysiske gallerier og udstiller er de danske kunstnere nødt til at sælge deres kunst til priser, der for den almindelig danske borger kan syntes at være meget høje.

 

Galleri Mynewart skiller sig markant ud på dette punkt. Ved at samarbejde med en masse udenlandske kunstnere, fra lande hvor leveomkostninger er væsentlig lavere end i Danmark, er galleri Mynewart.dk i stand til at tilbyde danskerne malerier til priser, der ligger meget under hvad man normalt finder i både gallerier og bolighuse.

 

Udvælgelsen af malerier sker i samarbejde med kunstnere, der fremviser deres kollektioner. Galleriet satser i stor stil på de abstrakte malerier, da det virkelig hitter hos danskerne. Dette skyldes formentlig, at de fleste af os indretter vores boliger meget minimalistiske og stilrene. Her kommer den abstrakte kunst virkelig til udtryk, idet det abstrakte og det minimalistiske sammen skaber en fantastisk synergieffekt.

 

Tyverialarmer og videoovervågning

 

Den anden webshop blev etableret i samarbejde med en tredje person. Webshoppen sælger alarmsystemer og videoovervåning til de danske boliger. Der sælges både til huse, lejligheder og mindre erhvervsvirksomheder.

 

Webshoppen, der hedder Sydalarm.dk, sælger udelukkende kvalitets alarmsystemer og videoovervågning, og begge dele uden abonnement. Ifølge flere undersøgelser er der nemlig ikke nogen umiddelbar fordel ved at benytte sig af en tyverialarm med abonnement, da vægterne som oftest først ankommer til gerningsstedet lang tid efter at tyven har forladt det.

 

Med en alarm uden abonnement sparer du dermed en del penge og alarmsystemet er som regel tjent ind i løbet af det første år.

 

Sydalarm.dk forsyner også deres kunder med videoovervåning, der i stor stil bliver brugt af især mindre erhvervsvirksomheder. Sikring via videoovervåning har en stærk præventiv effekt, da tyvene på ingen måder ønsker at blive filmet, idet dette kan lede politiet frem til deres identitet.

 

Sydalarm.dk sælger som nævnt tidligere kun produkter af rigtig høj kvalitet. Produkterne har ved flere tests klaret sig mindst lige så godt som de helt store operatører på markedet, der jævnligt reklamerer med deres produkter i både fjernsynet såvel som i radioen. Samtidig er prisen på et niveau hvor de fleste kan være med. Dette er formentlig årsagen til Sydalarm.dk’s succes. En anden er, at danskerne i langt højere grand end tidligere ønsker at sikre deres hjem imod indbrud. I Danmark har vi igennem flere år oplevet indbrudsbølger og Danmark er et af de lande i Europa med det højeste antal indbrud målt på indbyggertallet.

 

Dette er de fleste danskere klar over, og derfor sikrer de deres hjem som aldrig før med alarmer, alarmsystemer og videoovervågning.

Comments are closed.