Ny låsesmed til København

blog

Written by:

Ny låsesmed til København

Ved månedsskiftet åbner endnu en låsesmed i København, denne gang en lidt større en af slagsen. Man skulle ellers tro, at de godt 50 eksisterende låsesmede kunne overkomme opgaverne, men noget kunne tyde på, at københavnerne er særligt slemme til at smide nøglerne væk. Den nye låsesmed slås op under navnet ”Lås og sikring”, og efter hvad vi forstår, er det også mest sikrings-delen der vil blive lagt vægt på.

København er et usikkert sted

København har et af landets højeste indbrudsrater, og der er derfor god grund til at satse på sikring. Den nye låsesmed tilbyder ikke blot nyere og mere sikre låsesystemer, men går i stedet hele vejen med et relativt stort udvalg af færdige alarmsystemer, såvel til erhverv som til private villaer. Iflg. direktør Gunnar Christensen er der mange penge at spare på bl.a. forsikringer, hvis man installerer godkendte alarmer – specielt hvis man bor i særligt belastede områder.

Låsesmeden satser på forebyggelse

Direktøren understreger, at forebyggelse af indbrud bør være et af de vigtigste fokusområder. Ofte ses nemlig ret omfattende skader på inventar og bygninger ved indbrud, ofte også skader, der værdimæssigt overstiger værdien af det stjålne. Derfor gør virksomheden meget ud af skiltning, og nøjes ikke med små diskrete klistermærker ved døren. ”Vi anbefaler altid kunderne at sætte noget mere synligt op, f.eks. et skilt ved havelågen”, fortæller han. Virksomheden tilbyder kundespecifikke skilte, som angiveligt kan laves nogenlunde diskret, samtidig med at en potentiel indbrudstyv ikke vil være i tvivl.

Comments are closed.