Nøgleskabets nødvendighed

Andet

Written by:

I de fleste virksomheder, er der altid en masse nøgler tilknyttet. Det kan være nøgler som kun få i virksomheden må bruge, men også nøgler alle må benytte. Det kan også være yderst værdifulde nøgler til fx pengeskabe eller andre værdiskabe. Med et nøgleskab udelukkende med pladser til nøgler, kan man også nemt danne sig et overblik over, hvor mange nøgler der skal være, og hvor mange nøgler der ikke er på deres plads. En anden funktion man også kan investere i, er en løsning der hjælper nøgleafleveringen ved fyraften. Der er tale om små bokse med hver deres kode, som kun medarbejderen kender. På den måde er det kun medarbejderen der er ansvarlig for, om nøglen er afleveret, og det gør det også nemmere når medarbejderen møder ind om morgenen.

a35cb9c55935cb8e6abcae09_1920
Der findes både skabe til store virksomheder men også til små. Alt efter hvor meget nøge plads man har behov for, findes der også en passende størrelse dertil. De mindste skabe kan indeholde 57 nøgler, mens de store kan indeholde 1.980 nøgler. Ved specielle ønsker om størrelse, kan dette også sættes i stand ved specialbestilling.
Til skabet findes der begge lås muligheder; nemlig med nøgle eller med kode. For de fleste er kode at fortrække, men det kommer an på hvilket behov virksomheden har. Alle nøgleboksene er testede og godkendte, så man med god samvittighed kan lægge sin nøgle deri, helt uden bekymring. Udseendet på boksene er primært hvid, men løsninger er også i en grålig farve.

Comments are closed.