New Yorker gulve for alle og enhver

blog

Written by:

De industrielle New Yorker gulve er for alvor blevet populære. Gulvene er for alle og enhver, og de passer både til industrien, det private hjem, institutioner og butikker. Gulvene hører oprindeligt til i industrien, da de er slidstærke og har en lang levetid. Men fortvivl ej, hvis du som privatperson har forelsket dig i det industrielle look. Du kan sagtens anskaffe dig disse fede gulve i dit private hjem. I hjemmet giver det rå look kant til hjemmets i forvejen bløde indretning. Hjemmet vil med det industrielle præg således stadig indbyde til hygge og samvær – bare i mere moderne og rå rammer. Med disse New Yorker gulve kan man kan således skabe et anderledes og moderne hjem, hvor naboerne med garanti vil revne af misundelse.

Gulvene bliver også brugt i blandt andet undervisningsinstitutioner. Da gulvene som nævnt er slidstærke, skal der meget til at ødelægge dem, og de kan udsættes for rigtig meget. Ligeledes er New Yorker gulvene gode at have i en butik. Her bliver de også udsat for slid hver eneste dag. I en butik kan gulvene ligeledes tilføre en stemning af noget råt og rustikt, og de vil med garanti falde i god jord hos kunderne.

Inviter storbyen indenfor med New Yorker gulve

Går du også og drømmer om storbyens konstante larm af dyttende biler, menneskers snakken, neonlys og gule taxier? New Yorker gulve er inspirerede af den urbane stil, så du kan på denne måde invitere storbyen indenfor, og dermed få opfyldt din drøm om storbyens summen i din egen stue eller på din arbejdsplads. Godt nok kører der ikke gule taxier rundt, men de fede gulve giver en følelsen af noget råt, industrielt og urbant. Måske har du været i New York før? Med gulvene kan du i den grad få følelsen af at være i New York eller en anden storby. Gulve spiller en stor rolle i arkitekturen og indretningen. De er med til at give det sidste finish, og dermed bidrager de til oplevelsen af det enkelte rum. Med disse rå gulve kan man få fornemmelsen af at være i en storby, ligegyldigt hvor i verden man sidder.

Holdbare og slidstærke New Yorker gulve

Gulvene, der er lavet af beton er som slidstærke og kan holde i mange år. Gulvene er ligeledes lette at rengøre og vedligeholde, og de bliver ikke grimmere med tiden, da det er absolut topkvalitet. At anskaffe sig et betongulv med et urbant og råt look er aldeles ikke noget, man fortryder. Gulvene kan endda fås i forskellige farver, således de bliver tilpasset præcist, som du vil have det. farverne er smukke naturfarver, der med garanti passer ind de fleste steder. Bliv inspireret og få et tilbud på et New Yorker gulv på http://kigindustrigulve.dk/new-yorker-gulve/. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dit eller firmaets nye gulv.

Comments are closed.