Navneskilte til mange formål

blog

Written by:

Er du selvstændig eller ansat et sted, hvor der på nuværende tidspunkt er behov for at få trykt et navneskilt eller to? Så findes der heldigvis firmaer, der kan hjælpe dig med at løse opgaven. Mange forhandlere giver dig nemlig ene og alene muligheden for at designe dit helt eget navneskilt. Det vil sige, at du allerede nu skal finde din indre designer frem og dine kreative evner. Og så skal du ellers bare i gang med at vurdere materialer, farver, logoer og navne. Hvis du vil vide mere om navneskilte og selve designprocessen fra tanke til handling, kan du læse meget mere nedenfor.

Vælg selv materialer

Når du først har besluttet dig for, at tiden er ved at være inde til at få trykt dit helt eget navneskilt, så starter processen. Først og fremmest skal du selvfølgelig finde den rigtige forhandler, der giver dig mulighed for selv at designe det navneskilt, du ønsker. Det bør heldigvis ikke være så kompliceret – de forhandlere findes der nemlig en del af online. Mange steder vælger du helt selv, hvilket materiale du ønsker at få dit navneskilt i. Du kan vælge imellem både plast, træ eller aluminium, som oftest er de materialer, der bliver mest brugt til anledningen.

Hvis du ønsker det så billigt som muligt, kan du overveje at vælge træ. Træ er generelt kendt for at være et solidt materiale, som faktisk ovenikøbet er nemt at anskaffe sig. Det vil sige, at det oftest fås lidt billigere end for eksempel aluminium. Vælger du et træskilt som dit kommende navneskilt, så skåner du faktisk samtidig miljøet. Træet skader nemlig ikke miljøet på nogen måder, og du kan derfor vælge det materiale med god samvittighed. Når du har valgt materialer er næste skridt at overveje, om det skal være rundt, kvadratisk eller noget helt tredje. Og så kommer den proces, hvor du skal personalisere det, som du ønsker med navn, logo og skrifttype.

Sådan personaliserer du dit navneskilt

Mange erhvervsdrivende har som regel et navneskilt tilknyttet deres arbejdsplads. Måske er det ikke noget, du lige umiddelbart har lagt mærke til. Men prøv i fremtiden at kigge efter navneskilte, når du for eksempel er hos en læge, bank, ejendomsmægler eller andet i den dur. Her vil du hurtigt opdage, at størstedelen har navneskilte ved deres plads. Ligeledes har de fleste læger eller ekspedienter navneskilte på deres arbejdstøj for at signalere, hvad de hedder. Det er med til at personalisere situationen og skabe en afslappet stemning, så du måske får en følelse af, at du føler dig hjemme og kender personen. For eksempel hvis du sidder til møde med din bankrådgiver.

Har du selv en virksomhed eller et kontor, hvor du ønsker at hænge et navneskilt op, kan du helt selv vælge, hvordan du vil personalisere skiltet. Du bestemmer selv, om du vil have hele dit navn eller blot fornavn. Du vælger selv, hvilken skrifttype du ønsker alt efter interesser. Hvis du er usikker på noget undervejs i processen, kan du altid kontakte forhandleren for en kyndig vejledning.

Comments are closed.