Natmad til festen: Så ingen går sultne i seng

blog

Written by:

Der kan være mange anledninger som indbyder til fest. Uanset om det er en firmafest, en fødselsdag, en familiefest, eller en anden form for fejring, så er en fest altid en god anledning til at bringe folk sammen og skabe nogle gode minder. 

En ordentlig fest skal have gode rammer, så alle gæster får det sjovt. Derfor er det vigtigt at sørge for gode drinks, flot pyntning, god musik og ikke mindst også god mad. 

Særligt er maden en vigtig komponent, da mætte gæster altid er ensbetydende med glade gæster. Hvis du har planer om en fest til langt ud på natten, så kan du også sørge for natmad til dine gæster. Dermed går ingen sultne i seng. 

Hvad er natmad?

Natmad er et koncept, som oftest anvendes ved fester, som fortsætter til langt ud på nattetimerne. Når der afholdes fest, så kan der pludselig gå mange timer fra den sidste anretning af mad bliver spist, til gæsterne tager hjem fra festen.

Natmad til fest er et mindre måltid, som serveres hen over sen aften eller om natten, så ingen gæster går sultne hjem. Natmad er særlig godt egnet, hvis der har været serveret meget alkohol til en fest, da et måltid mad kan dæmpe fuldskaben og i nogle tilfælde også hjælpe på tømmermænd.

Hvorfor vælge en pølsevogn som natmad?

En pølsevogn serverer de klassiske anretninger, som alle kender: Pølse med brød, hotdogs og franske hotdogs. Med andre ord er det nogle gamle kendinge, som alle ved en fest kender til eller har prøvet før.

Med en pølsevogn får du og dine gæster også fleksibilitet til selv at vælge, hvilken mad der skal spises. Alle gæster kan hver især kreere sin egen hotdog, med selvvalgt pølse, topping og dressing. Dermed får alle en bid mad, som passer til deres egen individuelle smag.

Derudover får du som festarrangør også en nem og billig løsning på natmad til en fest. Du skal hverken bekymre dig om at afhente maden, servere maden, eller rengøre efter festen. Det hele sørges for, så du blot skal nyde din egen fest.

Hvordan fungerer en pølsevogn til en fest?

På det aftalte tidspunkt vil pølsevognen blive sat op til festen, og herefter er der fri all you can eat- koncept, hvor alle gæster kan komme og bestille så meget mad, som de nu lyster. 

Du har på forhånd betalt en pris for pølsevognen, baseret på dine ønsker for maden, samt antallet af gæster. 

Du kan få en pølsevogn til Odense, Kolding, Vejle, Århus, Aalborg, Esbjerg og Herning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *