Mit skunkrum trænger til en isolering

blog

Written by:

Hej alle. Jeg vil lige fortælle et par ting herinde, som jeg er sikker på, at jeg ikke har skrevet før. Jeg føler nemlig nogle gange, at jeg gentager mig selv lidt, og det handler egentlig om, at jeg har været inde i lidt af en skriveblokade, og det er jo ikke lige det fedeste i hele verden, kan jeg vist godt sige jer. Det er en ting, som er helt og aldeles sikkert, kan jeg vist godt understrege.

Nå, men altså, det er sådan, at jeg har besluttet mig for, at mit soveværelse trænger til en lille opdatering. Der er blandet andet et skunkrum som trænger til isolering, og det er simpelthen fordi, at det trækker ind, hvilket jeg overhovedet ikke kan holde ud længere. Især ikke, når det blæser. Der er det rigtig slemt, og det er ikke lige det bedste i hele verden jo.

images

Jeg har faktisk også planlagt, at der er et par andre ting på mit hus, som skal isoleres. Det kan jeg vist roligt sige uden at underdrive. Det trækker nemlig også ind fra loftet, og det mister jeg jo en masse varme på. Men altså, én ting ad gangen – derfor vil jeg vente til næste år med at få isoleret loftet. Jeg skal jo også passe lidt på tegnedrengen.

Håber forresten at I har det rigtig godt, for det har jeg nemlig selv, og derfor vil jeg ønske jer allesammen en rigtig, rigtig god dag! Dét kan jeg altså godt lige love jer for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *