Livet handler om balance, det samme gælder sex

blog

Written by:

Uanset om du er i et forhold eller du er single, så kan man opleve seksuelle udfordringer. Det kan endda være at man er single, fordi man har seksuelle udfordringer. Hvis det er noget som forvilder dig en masse problemer og bekymringer, så er det på tide, at slutte det. For der er nemlig hjælp at hente. Du kan nemlig opsøge en sexolog.

Disse er specielt uddannet på at forbedre dit mentale helbred sammen med din seksualitet. Så hvis du oplever mentale udfordringer på grund af din seksualitet og lyster, så kan det betale sig at tage en snak med en sexolog.

Sex er en del af dit helbred

Når vi spørger, hvordan folk har det, så referer vi for det meste kun til det synlige helbred. Er du forkølet eller er der andre sygdomme der er dukket op? Dem kan man ikke styre, hvis man bliver forkølet, bliver man forkølet. Det eneste man kan gøre, er at forsøge at helbrede det. I dag er der kommet meget fokus på at have samme syn på usynlige sygdomme, altså mentale problemer. For det kan også helbredes. Og det fungerer på samme måde med din seksualitet.

Hvis du oplever mentale bekymringer eller andre problemer med dit mentale helbred, på grund af din seksualitet, så er det på tide at snakke med nogle om det. Det er nemlig ikke anormalt at have bekymringer og udfordringer, når det kommer til seksualitet og lyster. Det oplever alle, store som små. Selv hvis du føler at du har en seksualitet eller lyst, som er så mærkelig eller anderledes end noget du har hørt om før, så er det ikke.

Du er ikke mærkelig og du er ikke forkert. Og med næsten 8 milliarder mennesker på jorden, så er du med garanti ikke den eneste, som har den lyst, du har. Det vil en sexolog også fortælle dig!

Seksualitet og en partner

Hvis du til gengæld føler at din seksualitet forhindrer dig i at have en partner, så tager du også fejl. Det er strengt at sige, og det tror du måske ikke på lige nu. Og man kan ikke forklare, hvordan man gør det igennem en artikel, fordi hver sag er så forskellig fra den ene til den anden.

Men det er også derfor man skal opsøge en sexolog, fordi sexologen vil kunne kigge på din sag personlig og komme med det bedste svar. Så er du i nærheden af Viborg, så tag en snak med den lokale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *