Låne penger, eller hvad skal jeg gøre

blog

Written by:

Hej med dig! Og dig. Og jer alle sammen.

Det er rigtig dejligt at se at I alle sammen kommer herind på min blog, for at se hvad jeg nu har gang i. Denne gang er det faktisk måske ikke lige så spændende, som det plejer at være, for jeg er nemlig pænt flad. Er så flad at jeg faktisk sidder og overvejer at låne penger nå på dagen. Nu er det så egentlig rimelig nemt at låne penge efterhånden, så det burde jo ikke rigtig være noget problem. Det er så bare lige om jeg har penge nok de næste par måneder til at betale det tilbage. Har ikke lyst til at renterne skal trække beløbet alt for højt op, så vil gerne betale det tilbage sådan rimelig hurtigt.

Nu vil jeg ikke sidde og ævle og kævle så meget mere her på bloggen. Vil bare lige se at få det her afsluttet, så jeg kan komme afsted på weekend. Nu er det jo ikke fordi jeg ikke blogger i weekenden, for det gør jeg jo faktisk. Jeg ved ikke noget bedre end at blogge til jer, mine kære læsere.

SEEEEEEES GOD WEEEEEKEND!

 

Comments are closed.