Læbeforstørrelse er en nem og næsten smertefri behandling

blog

Written by:

Hvis du drømmer om større læber, kan det være en god ide for dig at få lavet en læbeforstørrelse. Det er en nem, hurtig og stort set smertefri behandling. Den kræver ingen operationer, og du kan derfor fortsætte med dit liv stort set som normalt efterfølgende.

Læbeforstørrelsen laves på en klinik, hvor du får sprøjtet et materiale ind under huden rundt om læberne. Det er med til at gøre læberne større. Forinden har du selvfølgelig aftalt med behandleren, hvordan du gerne vil have, at dine læber skal se ud. Det er en god mulighed for dig for at få det, som du gerne vil have det.

Inden du får lagt materialet ind under huden, får du noget bedøvende creme smurt på læberne. Det gør, at du ikke vil føle nogen smerte i forbindelse med behandlingen. Nogle oplever at få blå mærker rundt om læberne efterfølgende. Det kan være en god ide, at du holder dig fra blodfortyndende fødevarer og kosttilskud som rødvin og fiskeolietabletter.

Læbeforstørrelse skal gentages en gang om året

En læbeforstørrelse er ikke en permanent behandling, men skal gentages cirka en gang om året. Fordelen ved det er, at du har mulighed for at få rettet dine læber, hvis der er noget, du har tænkt på, at du gerne ville have lavet anderledes. Hvis du får lavet en operation, er det langt sværere at ændre på resultatet. Der er det altså en stor fordel, at det ikke er permanent.

Ulempen er selvfølgelig, at du skal huske at bestille tid til at få lavet læber en gang om året. Ellers går dine læber tilbage til deres gamle udseende. Det ville være ærgerligt, hvis du er glad for resultatet.

Prisen for en læbeforstørrelse vil for de fleste være meget overkommelig, og du kan derfor nemt spare op til den i løbet af det år, der går mellem, at du får behandlingerne.

Når du er til konsultation med din behandler, er det altid en god ide at spørge vedkommende, hvor lang tid de regner med, at behandlingen vil holde. Der kan være forskel alt efter, hvad du har fået lavet.

Comments are closed.