Kom godt i gang med e cigaretten i dag

blog

Written by:

Hvis du som ryger ikke allerede har stiftet bekendtskab med en e smøg, så er det ved at være på tide. Det er sundere for både sig selv og dine omgivelser, og der er så mange muligheder for at ryge det i dag, at selvom du måske ikke lige er super-bruger, så er der stadig mulighed for at komme godt i gang og mange forskellige produkter, som du kan forsøge dig frem med. Det behøver nemlig ikke være den klassiske e cigaret, du giver dig i kast med. Det kan også være, det skal være en engangs e cigaret eller måske en e pibe. Eller msåke skal du have hjælpe til at komme godt fra start med en e cigaret startpakke.

 

Startpakken hjælper dig i gang

Hvis du vælger at starte med en e cigaret startpakke, bliver du hjulpet rigtig godt på vej fra start. Den indeholder typisk de ting, du skal bruge, for at kunne starte med at ryge på din e cigaret med det samme. Det være sig selve stykket til at suge i, pumpen, filtre til at ryge i, som kan udskiftes og batterier som selvfølgelig er genopladedelige. Det handler om, at det skal være nemt for dig som bruger at gå fra de helt almindelige smøger, hvor du har styr på dine vaner, hvilket mærke du bruger og så videre over til e smøgen, hvor det måske er lidt mere ukendt territorium, men du virkelig gerne vil ændre dine vaner.

 

For når du ryger e cigaret, så udskiller du ikke de dampe, som kommer ud, når du ryger en almindelig smøg. Derimod er det vanddampe, der kommer ud, og de er ikke lige så skadelige for dine omgivelser. Hvis du derfor gerne vil fortsætte med at ryge indenfor, men ikke mås fordi det farver væggene, eller der er kommet forbud på arbejdspladsen, Måske vil du simpelthen bare gerne være bedre for dine omgivelser. Ja, så er det en e cigaret, du skal have fingrene i. Du kan læse mere om e cigaretter og finde én, der passer til dig hos Ezee-e /

Mange muligheder med e cigaretten

 

Når du er kommet i gang med e cigaretten, åbner der sig hurtigt en verden af forskellige muligheder for at udvide sin startpakke. Der findes mange typer af bare e cigaretter. Eksempelvis findes der engangs e cigaretten, som er lidt billigere end den almindelige, men du skal ikke tænke på at lade den op eller skifte filtre eller noget. Du skal bare bruge den de antal sug, der nu er i cigaretten, og så smide den ud bagefter. Én engangs cigaret svarer typisk til en pakke cigaretter på 40 styks, så kan du bedre regne på det, så er det sådan én du skal have fat på.

 

Andre kan bedre lide, at de kender deres e cigaret og hygger sig med at lade den op og skifte filtre og fylde væske i beholderen. Så hvis du kan lide den tanke, skal du have fat i en mere traditionel udformning af e cigaretten. Eller måske endda skal du til at ryge e pibe. Den er formet som en almindelig pibe, men bruges som en e cigaret. Den kan fås med forskellige typer af ”tobak”, så den smager som en rigtig pibe, men den er også bedre for omgivelserne – og for dig selv ikke mindst. Men klik lidt rundt og spørg dem, du kender, der allerede ryger e smøger, hvad deres anbefalinger er. Du kan hurtigt få mange forskellige, og så er det bare med at finde ud af, hvad du selv er til.

Comments are closed.