Jeg har fået en læderpung af min mor

blog

Written by:

Jeg har en rigtig sød mor – det er vist den bedste måde at indlede dette indlæg på. Jeg er rigtig glad for hende, og hun har lige givet mig en læderpung, som jeg er helt vildt glad for, for jeg har i lang tid manglet en fed pung, og det gør mig bare rigtig, rigtig glad, at jeg nu har én. Det kan jeg godt sige jer.

download (1)

Klokken er ved at blive mange, så jeg skal til at afsted. Jeg skal nemlig snart på ferie, men først skal jeg lige besøge min veninde i København, for vi flyver fra Kastrup senere på ugen, og der skal der altså lige være plads til et par dage i hovedstaden, før vi tager afsted. Det er jo dejligt med noget ferie, og jeg synes virkelig, at det har været tiltrængt, hvis jeg skal sige min ærlige mening. Jeg er så træt af at gå i skole, kan jeg godt sige jer. Det er ikke lige mig, og jeg glæder mig så meget til, at jeg kommer ud på arbejdsmarkedet, for der har man da i det mindste sine fritid for sig selv – og som det ser ud nu, er nemlig al min tid dedikeret til skolen, og det gider jeg snart ikke mere, for jeg har kun lige holdt mig ét sabbatår, og det er jeg godt nok ved at være træt af, for det er som om, at jeg bare har fulgt én eller anden samfundsmodel, som jeg ikke er så vild med egentlig. Det er lidt dumt, men sådan er det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *