Iværksætteri handler om at turde

blog

Written by:

At have mod er at gøre det, som ikke føles sikkert. Desuden er mod også at gøre ting man brænder for selvom mange faktorer måske er imod en. Det er derfor, at mod netop er noget af det, som mange mener kendetegner dagens iværksættere. De bliver ofte omtalt som meget modige og som nogle helt særlige mennesker. Og det er da også klart, at det kræver meget mod at begynde på noget, som man ikke ved om bliver succesfuldt. For det er ikke før man har været i gang i noget tid, at man overhovedet ved, hvorvidt man har fat i en god ide eller ej.

Arbejd meget når du starter iværksætteri

Når du skal have succes med dit iværksætteri starter det med hårdt arbejde. For mange kan det lyde som en kliche man har hørt mange gange. Man hører ofte om iværksætterhistorien, hvor en person har arbejdet meget og nærmest ikke holdt fri i flere år. Det er en historie, som mange kan nikke genkendende til. Og det er bestemt ikke løgn, at det kræver rigtig meget arbejde at få succes som iværksætter. For man skal starte noget op helt fra bunden og ofte er man alene eller få mennesker. For i starten har man ikke engang penge til at give sig selv løn, hvorfor det er helt umuligt at få medarbejdere ind. Derfor er man meget alene i starten, måske med hjælp fra en ven. Det kan gøre, at man højst er to mennesker der skal skabe et firma, et brand og en tilstedeværelse i forretningsverdenen. Netop denne travlhed er en af de faktorer, der gør, at iværksætteri ikke er for enhver. Mange springer ud i det, men knækker hurtigt nakken på det. Håber man, at man ved at få succes med en ide kan hvile på laurbærene bliver man hurtigt skuffet da det ikke er tilfældet. Lær mere om succes og iværksætteri med Shaping New Tomorrow, som i den grad har mærket på egen krop, at hårdt arbejde kan betale sig.

Med iværksætteri har du en forretningsplan

Skal du i gang med iværksætteri er det vigtigt, at du har en forretningsplan. Det er nemlig hele grundlaget for din ide. Du har skabt ideen bag dit iværksætteri og derfor ved du selvfølgelig hvad det handler om. Det er dog ikke sikkert, at du formår at formidle denne ide i form af de korte elevatortaler du holder for folk. Måske kommer du ud med et budskab, men ikke et, som beskriver din ide dybdegående nok. Det kan være problematisk.

Det er her, at en forretningsplan er god. Her bliver du nemlig tvunget til at formulere nogle af de ting du selv ved, men som andre ikke nødvendigvis ved. Det kan også gøre, at du af og til er nødt til at stoppe op for at tænke efter. På den måde kommer du måske til gode erkendelser, som er anvendelige når du skal beskrive dit projekt. Iværksætteri handler i høj grad om konstant at have snuden i sandet og vide hvor man skal hen og samtidig kunne formulere det på den bedst mulige måde.

Comments are closed.