Italiensk restaurant lukker i København S

blog

Written by:

Det ærgrer mig helt utrolig meget, at den italienske restaurant på hjørnet forventes at lukke til efteråret. Jeg forstår det ikke, for der er altid næsten fuldt hus, og det ved jeg, for de har været min stamrestaurant gennem nu snart en del år, og selv om jeg ikke spiser der hver dag, er det dog mindst et par gange om ugen. Derudover er jeg også tit forbi om sommeren til en cappuccino eller latte ved de hyggelige cafeborde på fortovet. Så nu skal jeg på jagt efter en alternativ italiensk restaurant i København S. Jeg har hørt, at andre kommer på Restaurant Rimini, Amagerbrogade 7, 2300 København S, Tlf. 32 57 28 19, men jeg har aldrig selv været der, og kender ikke stedet. Jeg vil tjekke det ud snarest muligt, og håber der er samme hyggelige og autentiske italienske stemning, som jeg efterhånden har lært at holde så meget af.

Comments are closed.