Hvad betegner du som værende en rigtig mand?

blog

Written by:

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange teser omkring, hvad en rigtig mand er. Og her er der både mange mænd og mange kvinder, der gerne vil give deres mening og dermed deres besyv med. Og det kan der være flere gode grunde til. Ofte har det dog at gøre med, at kvinder og mænd ser forskellige på, hvad en mand bør præstere i hverdagen, hvordan han bør se ud, hvordan han skal opføre sig, hvilken uddannelse han skal have og så videre, og så videre. Derfor er der også mange delte meninger om, hvad rigtige mænd egentlig er.

Der er ham den store gut, der ikke lader andre stå i vejen for ham

Hvis du spørger nogle om, hvad en rigtig man er, vil der være flere, der siger, at det er ham den store og muskuløse mand, der virkelig kan tage fat. Det er ham, der ikke går på kompromis med sin krop, men går op i at have markerede muskler. Det er ham, der godt kan finde ud af at sige sin mening og ikke lader andre stå i vejen for ham. Når først han sætter sig nogle mål, så går han benhårdt efter dem, og på vejen kan det sagtens være, at han kommer til at trampe nogle ned. Og så er han en beskytter. Han vil gøre alt for at holde en hånd over de personer, som der betyder noget for ham – koste hvad det vil. Dog er det lige indtil, at de bedrager ham, og så mister han alt for dem.

Så er der ham, der kan finde ud af at svinge værktøjet og fikse ethvert problem

Dog er der også dem, der ser lidt mere blødt på det og mener, at en rigtig man er ham, der kan finde ud af at styre et stykke værktøj. Han kan sagtens finde ud af at hænge en hylde op og skrue et bord sammen. Han sørger altid for at have sig nogle gode projekter i hus og hjem, som han kan gå og sysle med, således der altid sker forbedringer. Og er der noget, der ikke fungerer, så skal han nok hurtigt få rettet op på det.

Og så er der ham den bløde, der altid tænker på andre før ham selv

Og så er der den hele søde model. Det er ham, der vil gøre alt for sine børn. Han vil lege ude i haven og sørge for, at de har det godt. Han holder af at stå i køkkenet nogle gange i flere timer for at lave et godt måltid mad, som man kan nyde sammen som familie. Han forkæler, og han tilgodeser, og han sætter aldrig sine behov i første række. Han vil have, at alle andre har det godt, og derfor kan han også nogle gange glemme sig selv lidt. Dog er han der altid for en, og han giver altid et kram med på vejen, hvis den skulle være lidt hård af gå på.

Det handler bare om at have det godt

Der er således mange forskellige former for mænd, vigtigst af alt er det, at de alle er elsket. Der findes derfor ikke noget endegyldigt svar på, hvad en rigtig mand er, det er nemlig forskelligt alt efter, hvad det er, man leder efter i sin hverdag, og hvad det er, man sætter mest pris på. Som mand skal du derfor bare sørge for at være dig selv og være reel, så gør du nemlig, som en rigtig mand bør gøre. Han skjuler ikke, hvem han er, men sætter pris på sig selv, og derfor skal der ikke gås på kompromis for andre skyld. Når det kommer til en lykkelig hverdag, skal man nemlig føle sig godt tilpas.

Comments are closed.