Har du set de hotte Nunoo tasker og punge?

blog

Written by:

Er du en kvinde, som elsker tasker og punge, og som godt kan lide at have de fedeste modeller, som matcher de forskellige outfits, så læs med her. Det er ikke sikkert, at du kender dette mærke, men du skal næsten ikke snydes for lidt info! Nunoo tasker og punge er meget unikke accessories.

Nunoo tasker og punge har et meget simpelt og lidt rustikt look. Farverne er typisk afdæmpede, og gerne med farver, som kan bruges til flere outfits, såsom sort eller musegrå. Tager vi udgangspunkt i en taske, så er det en taske, du kan have med dig, næsten uanset hvilket sæt tøj du har på – og dit look vil stadig være perfekt og fuldendt.

Nunoo tasker og punge kombinerer funktionalitet og fedt design

Selve designet af taskerne er feminint og elegant, men detaljerne er mere rå. For eksempel er lynlåsene typisk en del af designet. Ofte ser man, at lynlåse gemmes væk på tasker, så de blot er funktionelle. Det er ikke Nunoos stil!

Her bliver det funktionelle kombineret med designet. Lynlåsene er et af kendetegnene ved tasker fra Nunoo, da de er ekstra store og grove, så de bliver en del af designet og fuldender det perfekte Nunoo look. Det samme gør sig gældende for pungene.

Når du vælger en pung eller taske fra Nunoo, så får du meget for pengene. Kvaliteten er bare i top, og der er tænkt meget over funktionaliteten. Tasker fra Nunoo er ikke blot pyntegenstande. De er meget praktisk designet med mange forskellige rum, så du kan holde dine ting adskilt.

Hold orden i håndtasken med en taske fra Nunoo

De fleste kvinder kender til at have en rodet håndtaske, hvor det virker som om, at den er bundløs, når du skal finde mascaraen nede i bunden. Med de mange separate rum kan du i stedet holde tingene adskilt. Det er derfor nemt lige at grave en tampon eller makeup op af tasken, uden du behøver at stå på hovedet i den. Med Nunoo tasker og punge får du derfor rigtig meget design og funktionalitet for pengene.

Comments are closed.