Gør hjemmet lækkert med bl.a. House Doctor

blog

Written by:

Alle har brug for inspiration, når det kommer til indretningen derhjemme. Her i denne artikel vil vi forsøge at give dig et par gode idéer til, hvordan du finder inspiration til indretning af dit hjem. Det kan være at du blot er på udkig efter et nyt skrivebord, sofa eller gulvtæppe. Det kan også være at du har lyst til at give hele stuen et helt make-over og starte fra scratch. Lige meget hvad det er, så er du her, fordi du har brug for inspiration. Er du for eksempel på udkig efter lækkert skandinavist interiør, så kan du finde dette på likehome.dk. House Doctor er et af de mærker, som de seneste år virkelig har skildt sig ud, med deres mange spændende tiltag med deres lækre vintrinsakbe og reoler.

Her får du et par eksempler på de ting, som giver mig mest inspiration til mit eget hjem.

Mode

Vi elsker jo alle mode. Når vi nu alle elsker mode, hvorfor så ikke benytte muligheden for at blive inspireret her? Både indretning, design, mønstre og farvekombinationer følger hinanden meget når det kommer til tøj og indretning. Du kan ligefrem tage et outfit du har set, og ‘lave’ det om til det rum, som du nu er i gang med at opsætte. Prøv en gang at gør det lige nu oppe i hovedet – tro mig, det virker! Prøv for eksempel at forestil dig bukserne som din sofa, toppen er din stol(e), tørklæde er dine puder og solbrillerne eller halskæden er en flot krukke. Det er naturligvis bare et eksempel, men du kan se hvor jeg vil hen med det.

Rejser og ferier

En af mine absolut største inspirationskilder er alt det jeg oplever, når jeg er ude og rejse. Når jeg er ude og opleve nye byer og kulturer, så sørger jeg altid for at suge så meget til mig, som overhovedet muligt. Når du render rundt i din by i Danmark, så er det meget nemt at hænge fast i de samme ting du ser hver dag. Når du er ude i verden og opleve nye ting, nye bygninger, caféer, hoteller, antikke bygninger og kunst, så bliver udvider du din horisont så meget.

Du behøver faktisk ikke en gang at tage til udlandet, for at finde inspiration i byer og bygninger. Prøv at se på byerne omkring dig, som om du var en turist. Hvad ville du tage hen og se? Er der noget kunstmuseum omkring dig? Tag ind og kig på det, og se om du ikke kan blive inspireret af noget lækker dansk kunst! Husk at tag dig kamera med, for du kommer til at få et hav af idéer.

Naturen

Det dejligste vi har. Naturen har altid været det smukkeste man kan finde. Se blot på de fantastiske farvekombinationer, som du kan finde ude i naturen. Farverne passer ALTID sammen, når du finder dem sammen i naturen. Der er ikke ét eneste sted, hvor man stopper op og tænker: Hov, det ser da helt tosset ud med de farver der. Hvis det sner og det hele er lidt sort og trist i Danmark, så tag på udkig efter naturbilleder på internettet. Der er tons af inspiration at hente der.

Comments are closed.