Glaserede havekrukker skaber liv i haven

blog

Written by:

Fremfor almindelige terracotta krukker, kan glaserede krukker fås i alverdens farver og mønstre, og dermed skille sig ud fra mængden. De glaserede krukker skabes ved at de brændes med mineraler og stenarter, for at skabe de specielle farver og overflader, der er kendetegnene for glaserede krukker. Man kan få både skinnende, matte og krakelerede overflader og da ingen glaserede krukker er fuldkommen ens, får man derfor en helt unik krukke. Se blandt andet de mange flotte glaserede krukker hos Shopunika.

Mix og match med glaserede krukker

Uanset om du kan lide at mixe farver, størrelser og design, eller om du er mere til at dine krukker matcher i glasuren, kan glaserede havekrukker passe ind i dit hjem. Ofte kan det se dekorativt ud med en stor høj krukke og en mindre krukke ved siden af hinanden. Skal krukkerne stå udenfor, kan det være pænt at have en lille forsamling af forskellige krukker fordelt på terrassen, eller måske flere krukker i samme glasur spredt rundt langs kanten af terrassen. Mulighederne er mange, men sikkert er det at de glaserede krukker giver liv og spil til enhver have eller indendørs indretning.

Lad planterne komme til deres ret

 

Hvis du er ligesom de mange andre danskere, der gerne vil have en præsentabel have at vise til sine gæster, så ved du at præsentationen af planterne betyder meget. Hvis planterne er gemt væk i et mørkt hjørne, eller blomsterne ikke kan ses i en alt for stor krukke, kommer planterne ikke til deres ret og haven kan virke sjusket. Her kan en idé være at vise de flotteste blomster frem i en glaseret krukke ved hoveddøren, da det udsender en hjemlig og indbydende stemning til husets gæster. Har man en spiseplads udendørs, kan terrassen flankeres af flotte krukker, og dermed pynte og skabe hygge sammen med et flot opdækket bord.

Comments are closed.