Giv dit firma den optimale start

blog

Written by:

At starte et helt nyt firma op fra bunden, kan være noget af en overskuelig proces. For hvordan får man allerbedst lokket nye kunder til noget der endnu kun har et spædt grundlag og som endnu ikke har haft muligheden for at vokse til sit fulde potentiale?

Er du helt ny iværksætter og har du ikke prøvet at starte et firma op før, er det ingen overraskelse hvis du føler dig overvældet. Man starter ofte ud med et meget lille hold af mennesker (nogen gange endda helt alene), så det er ikke altid man har erfarne kollegaer lige ved hånden, som man kan spørge til råds.

I sådanne tilfælde må man vende sig mod nettet og er man heldig falder man over artikler som denne, som kan udfylde rollen som din erfarne kollega, og give dig de råd du søger til en optimale opstart af dit nyfødte firma.

 

Gør dit firmas hjemmeside let tilgængelig for potentielle kunder

Man kan nemt komme til at tro at potentielle fremtidige kunder nemt kan finde frem til ens firmas hjemmeside, hvis man blot har lagt denne op på nettet, uden at lægge meget mere tanke bag. Men det er sjældent tilfældet.

Spørg dig selv; hvor mange gange har du trykket videre til næste side, når du har søgt noget på Google? Svaret er højest sandsynligt sjældent. Så bruger du ikke de rigtige teknikker til at gøre din hjemmeside populær på Google, går du glip af en stor procentdel af dine potentielle kunder.

For at gøre dit firmas hjemmeside interessant for Google skal du bruge SEO-teknikker. SEO står for Search Engine Optimizing og går i korte træk ud på at bruge ord og vendinger til at få Google til at anbefale din hjemmeside længere fremme i deres søgeresultater.

Det tager dog en del tid og energi at sætte sig ind i det helt nye sprog der findes i SEO verdenen. Så hellere få nogle erfarne til at gøre det for dig, så du kan koncentrere dig om at holde styr på dit nye firma. Der findes heldigvis gode SEO bureauer med erfarne specialister der kan hjælpe dig til at gøre din hjemmeside så attraktiv for Google som muligt og som kan sikre dig at dit nye firma får den opmærksomhed den fortjener.

 

Vær ikke bange for at udnytte eventuelle kontakter

 

Har du allerede nogle rødder i iværksætter verdenen, skal du ikke være bange for at udnytte dem. Mange kan godt blive skræmte over tanken om at spørge andre mennesker om hjælp, især når det handler om ens baby.

Men udnytter de ikke de kontakter de har, går du også glip af de eventuelle muligheder som disse kontakter kunne føre med sig. Det vil være unødvendigt arbejde at forsøge at bære dit firma op af det bjerg som opstarten er, uden hjælp. Så hellere skub din stolthed til side og gå i knæ en gang eller to for meget, og få ordentligt fut under numsen på dit firma, så du selv kan tage hånd om det når det endelig skyder til vejrs.

Comments are closed.