Folk fra Århus kan også godt li’ brugte Tyske biler

blog

Written by:

Brugte biler, det er noget de elsker i Århus. For som de siger i byen, så er priserne på brugte biler ikke så høje at man behøver en stige for at nå dem”.. jeg ved at det lyder som en Århus-joke, men Jyder har altid været glade for en god handel og accepterer ikke en pris, hvis den er urimelig – heller ikke på brugte biler, som jo i forvejen er plaget af landets alt for høje afgifter og skatter.

Men lad det med de høje skatter og afgifter ligge for en stund.. det her handler om brugte biler og den slags kører Århusianerne gerne langt for at finde – især hvis man samtidig kan gøre en god handel.

Brugte biler – fra Tyskland til Århus

Det er en kendt sag, at vores Tyske brødre syd for grænsen kører i biler der (igen på grund af de høje skatter og afgifter i Danmark) er bedre og ofte mere luxeriøst udstyrede end de spartanske basis-modeller, vi generelt ser herhjemme.

Jeg tror også at man kan slå fast, at Tyskerne udskifter deres biler mere flittigt, end vi gør herhjemme, hvor det nærmest er en livs-begivenhed at udskifte ens bil – typisk på grund af en anseelig værdiforringelse. Det er dyrt at anskaffe den næste bil fordi man skal have en anseelig mængde stakater op af lommen, når den brugte bil skal erstattes med en ny (måske brugt bil).

Det ved de kære Århusianere selvfølgelig.  Men selv om de elsker Tyske brugte biler, så er man generelt uvillig til at handle syd for grænsen. Derfor er det blevet en succes at handle veludstyrede biler hos en DANSK importør, der tager sig af alt bøvlet og til og med tilbyder bilen til en rigtig “Århus-pris”.

Jonas Kreilerberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *