Få vejledning i forhold til VPN-tjenester som hidemyass med anmeldelser

blog

Written by:

At sikre sig anonymitet og sikkerhed på internettet er noget, der er kommet et større fokus på efter, at internettet fortsat bliver en større del af vores hverdag. Der er gang på gang blevet bevist, at man på internettet får gemt hvert et skridt, man tager. Den information og den data, som man deler på nettet, bliver tracket og sporet, og denne data kan derfor nemt komme i de forkerte hænder. Derfor vælger mange også at gøre brug af forskellige VPN-tjenester, som kan hjælpe en med at kryptere ens data til ukendelighed. På sider såsom vpninfo kan man finde en bred information om forskellige VPN-tjenester såsom hidemyass, og på den måde også skabe et overblik over de muligheder, som man har i forbindelse med VPN-tjenester.

Hidemyass – en VPN-tjeneste med et kæmpe netværk

Når man skal finde den rette VPN-tjeneste, vil der være forskellige faktorer, som man går efter. Hvilke faktorer, der spiller den bærende rolle, afhænger af, hvad man forventer fra sin VPN-tjeneste. Hidemyass har den kæmpe fordel, at tjenesten har et enormt service servernetværk, hvor flere af dem befinder sig i Danmark. Faktisk har hidemyass det største netværk, og man kan finde servere i 190 lande. Derudover kan man med hidemyass få 30 dages fuld returret, og man har derfor også rig mulighed for at finde ud af, om denne tjeneste er, hvad man havde forventet.

Hidemyass har sine mangler

Selvom hidemyass har et enormt netværk, har tjeneste fortsat også sine mangler. Når man kigger på anmeldelser af VPN-tjenester, er der tre faktorer, som man særligt kigger på. Sikkerhed, anonymitet samt servere og funktion. På to af de tre scorer hidemyass højt, men på anonymitet har tjenesten 0 stjerner. Dette skyldes, at tjenesten ikke er anonym, hvilket er en kæmpe mangel hos en udbyder, der leverer VPN.

Comments are closed.