Få luksus i hjemmet med et oppusteligt spa

blog

Written by:

Spabad, jacuzzi, hot tub og boblebad. Det bliver kaldt mange forskellige navne, men i virkeligheden er der ikke nogen forskel. Fælles for dem alle sammen er nemlig den form for vandmassage, som du får i et spabad.

I Danmark er det ikke så normalt at have et spabad eller jacuzzi i sit hjem, men man er begyndt at se en stigning af dette i flere nyere hjem. Mange forbinder også spabade med stor luksus, som man kun finder i de store velhaverhjem.
Sådan er det dog ikke længere, da det for det første er blevet til at betale sig fra, og derudover findes der også endnu billigere alternativer. Oppustelige spabade er kommet for at blive, det er helt sikkert. Faktisk er der en del fordele ved lige netop at vælge et oppusteligt spa fremfor et stationært spabad derhjemme. Først og fremmest er den økonomiske fordel, idet at et oppusteligt spa er noget billigere. En anden fordel er, at man kan sætte den op, hvor man har lyst. Når man ikke vil have den oppe længere, så kan man pakke den sammen igen, indtil man får lyst til det igen. Du kan også slå den op i haven om vinteren, og nyde at sidde i et dejligt varmt spa bad ude i det kolde vejr. Det er en af de bedste fornemmelser der findes.

Find modellen der passer til dig

Der findes mange forskellige modeller af spabadene, og der findes også ét som passer helt perfekt til dig. Hvis du klikker dig ind her, så kan du læse om alle de mange forskellige modeller, og finde lige netop den model, som klikker med dig. De fleste steder tilbyder endda også gratis fragt, så det er dejlig nemt.

Fordele ved at benytte spabad

En tur i spabad har også en del fordele for dit helbred.

  1. Reducerer stress
    Et boblebad kan være et rigtig godt sted at slappe af sammen med venner eller familie. Boblerne i badet hjælper kroppen til at slappe af. Ikke kun mentalt men også fysisk. Smid fødderne eller ryggen op med vandpumperne, og få en behagelig massage. Især i fødderne er der mange nerveender, som stimulerer din velvære og ikke mindst humør.
  2. Forbedrer blodcirkulationen
    Boblerne og det varme vand i et boblebad får kropstemperaturen til at stige, hvilket også vil hjælpe med at udvidde blodårerne. Dette hjælper til at forbedre din cirkulation i kroppen.

Hvis du kunne tænke dig at få mere information omkring oppustelige spabade, så er klik dig på siden nævnt tidligere, og bliv klogere.

 

 

 

Comments are closed.