Få det ungdommelige udseende du drømmer om

blog

Written by:

At blive ældre giver ansigtet karakter og er en naturlig del af livet. For nogen medfølger dette dog uønskede aldringstegn såsom rynker, løs hud eller andet, og det kan tage hårdt på selvværdet, når man ser tilbage på hvordan man så ud, da man var yngre.

Mange drømmer tilbage til årene forinden, da huden sad stramt og man havde den glød der følger med det at være ung.

Det er måske umuligt at spole tiden tilbage, men det betyder ikke at det skal være umuligt at genfinde den ungdommelige glød man engang havde, og endnu engang at kunne være glad for det man ser, når man ser sig selv i spejlet.

Oplev en markant forandring med Restylane

Restylane er en filler der bliver brugt ved injektionsbehandlinger. Det er en mildere og mere naturligt udseende filler end fx botox, men giver alligevel den volume eller friskhed, som det kan være du savner i dit ansigt.

Den effektive filler Restylane har næsten uendelige muligheder, når det kommer til hvad den kan behjælpe eller forebygge. Det kan være både udglatning og reducering af rynker, reducering af render under øjnene, linjer omkring mund og læber, give volume til læberne, formning af kindben, kæbe, næse og meget mere.

Alt sammen kan det være med til at give dig et mere ungdommeligt udseende, eller rette op på nogle af de ufuldkommenheder, som du er utilfreds med.

Du behøves ikke at være fuldkommen nede omkring dit udseende, for at få lavet en behandling. At få lavet sådan en behandling som denne, kommer heller ikke til drastisk at ændre dit udseende, som man ser på mange kendtes ”før og efter plastikkirurgi” billeder.

Restylane kan være vejen for dig, der blot gerne vil have rettet op på en lille ting for at kunne få det bedre med dig selv og derved leve et gladere og friskere liv.

Udstråling gør vidundere

Det lyder kliche, og som et rigtig ”hippie trick”, når det kommer til at lære at elske sig selv. Men det ændrer dog ikke på at det er sandt. Hvordan du tænker om dig selv, ændrer også på hvordan folk ser dig.

Kommer du fx til en fest og tænker meget over at du ikke bryder dig om måden dit tøj eller dit hår sidder på, vil folk omkring dig kunne se det på dig. Din holdning vi helt automatisk ændre sig, og du vil lukke dig sammen om dig selv. Dvs. sidde med armene eller benene over kors, kigge mere væk, tage hænderne op foran ansigtet når du snakker etc.

Går du ind i et rum og tænker ”kæft hvor ser jeg godt ud” vil folk også kunne se dette på dig. Din kropsholdning vil med det samme virke mere selvsikker, og det er ting som dette de fleste referere til, når de siger at selvsikkerhed er attraktiv.

Det kan være svært at blive helt glad for sig selv, men et godt sted at starte kan være simpelthen bare at ”fake it till you make it”. Se dig selv i spejlet hver morgen og tving dig selv til at tænke du ser godt ud. Snart vil det gå op for dig at det er sandt.

Comments are closed.