Et godt valg at vælge udlejning af stole og borde – men glem ikke..

blog

Written by:

Skal du holde en fest og orker du ikke at stå for det hele selv, kan du gøre det en smule nemmere for dig selv. Find et firma, der leverer “hardwaren” til dig – og også afhenter den, når du ikke længere har brug for den.

Og nu vi er ved det: Det er et godt valg at vælge udlejning af stole og borde – men glem ikke tallerkener, bestik og glas. Og hvis du holder festen på det “forkerte” tidspunkt af året, så skulle du måske overveje at supplementere med features som gasvarmer, så folk kan holde varmen – og hvis festen holdes på en “fugtig dag” så måske også et gulv, så lokalet ikke kommer til at emme af fugt.

Fugt er kendt for at snige sig ind i marv og ben – og i værste fald vil den kunne afkorte en fest. DET er der ingen, der har lyst til – slet ikke dem, der har betalt for den i dyre domme.

Lej en scene med levende musik eller en tryllekunstner

De fleste fester bliver perfekte, når der også optræder et band, en klovn eller en komiker og mange af de firmaer, der står for udlejning af borde og stole også levere scener til alle former for arrangementer – og som med stolene og bordene tager de gerne hånd om levering, opsætning samt nedtagning.

Scenen gør det muligt at løfte den optrædende lidt op fra gulvet så publikum bedre kan se og fokusere på sceneshowet og den tilpasses det konkrete formål og er perfekte til formålet. Der kan opsættes korrekt scenelys på scenen og i resten af lokalet hvis det ønskes.

Kärl-Einzig Bordogstol, Roskilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *