Entreprenør i Vejle til opgave

blog

Written by:

Hejsa folkens !

Sikke et dejligt vejr det er i dag – du du du dup – og sådan spiler min radio lige nu og det kan jeg da ikke helt se når jeg kigger ud af mit vinduer, hehe men måske et andet sted er det tilfældet 🙂

Jeg er lige ved at kigge på billetter til en rejse til Thailand hvor jeg vil ned og feste som en ung igen og måske finde mig en en flot sort håret Thai pige som vi kunne blive forelsket i hinanden – det er lige det jeg savner!

Jeg har før været der og jeg fik en god ven som er Entreprenør Vejle og jeg har mistet kontakten med ham men som han sagde til mig sidst så er han det samme sted på samme hotel hvert år på samme tid. Så derfor tager jeg ned på den tid og finder ham forhåbentligt igen 🙂

Kan i have en god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *