Enkle tv-løsninger med Yousee stor pakke

blog

Written by:

Med en af de store tv-pakker er der ikke den underholdning, du ikke kan få adgang til, og med Yousees nye pakkestrukturer er der rig mulighed for at sammensætte den tv-pakke, der passer allerbedst til dine ønsker. Yousee stor pakke kan fremover erstattes af fx grundpakken + 36 valgfrie kanaler, så der er nu mulighed for større grad af tilpasning af kanaler og tjenester til dine behov.

Tv-pakker er mere end bare flow-tv

Når julen og vinteren nærmer sig, er der god grund til at søge ind i varmen og hen foran tv-skærmen, og vil du gøre tv-hyggen så afslappende så mulig, er der god grund til at ty til en traditionel tv-pakke.
Ja, streamingtjenester og tv-apps har for længst gjort deres indtog, og flow-tv og dermed tv-pakkerne er ofte dømt ude.
Men sådan forholder det sig ikke. TV-pakker har i høj grad stadig deres berettigelse. Det har de især, fordi de ikke blot er en foruddefinerede pakker udelukkende af flow-tv, som vi kender dem fra gamle dage. Nej, tv-pakker er komplette tv- og underholdningsløsninger, hvor muligheden for at pause og starter programmer forfra, gør flow-tv til en måde at se tv, der tager det bedste fra streamingtjenesterne og fra gammeldags tv-sening og kombinerer det: Du er fri for altid at tage stilling til hvad du vil se, men til gengæld går du ikke glip af noget af det program, der er på programfladen lige her og nu.
Oven i dette er de traditionelle tv-kanaler i tv-pakkerne ofte akkompagneret af netop streamingtjenester og muligheden for at leje film. Du behøver med andre ord ikke at sætte andre afspillere eller casting-enheder til, men har det hele samlet i tv-boksen, og du har al kontrollen i fjernbetjeningen.
Så det kan faktisk ikke blive meget nemmere og mere ubesværet. Og hvis der er noget det at se tv, ikke skal være, så er det besværligt.

Det skal være enkelt og afslappende at se tv

”Tv uden stress”, det kunne være mantraet for Yousees tv-oplevelser. Du kender sikkert til bøvlet med at caste indhold fra et device til tv’et, hvor en god forbindelse er alfa og omega, så ikke indholdet bliver afbrudt. Og endnu mere sikkert er det, at du kender til den ofte uoverstigelige opgave, det er, at finde ud af, hvad du skal se på en given streamingtjeneste. Det kan nærmest føre til stressfornemmelser.
Men det er der absolut ingen grund til. Sammensæt en Yousee stor pakke og slip for det tekniske besvær ved at caste fra andre devices samtidig med, at du kan slå hjernen fra og tænde for flow-tv, hvis det virkelig bare er sofa og tv-hygge-tid.

Oven i alt dette giver Yousees tv-pakker dig også mulighed for at streame indhold i udlandet. Mange streamingtjenester har nemlig en såkaldt geo-blokering, der gør, at det ikke er alt, der kan ses, hvis du befinder dig uden for landets grænser. Men også her passer mantraet om, at det skal være nemt og ubesværet, for med en VPN kan Yousees indhold tages med til udlandet.
Så den korte vej til ubegrænset og ubesværet tv-underholdning er med en Yousee Stor pakke.

Comments are closed.