En sjov ide

blog

Written by:

Måske har det altid været en drøm at gå til golf, eller er det lige blevet en ny interesse. Uanset hvad, kunne det være en sjov ide, hvis man prøvede golf. Især i en prøveperiode, hvor man derefter kan beslutte sig for at gå til det rigtigt.

 

Begynderhold og begyndergolf findes der nemlig et af hos Lyngbygaard Golfklub Århus, Midtjylland. Her er der derfor mulighed for at begynde til golf, hvor man kan lære om sporten og selv prøve at spille det. Derudover vil man lære en del for pengene, og vil have en del muligheder for sig, hvis man vælger et begynderhold der.

 

Spændende sport

 

Golf kan for nogle godt være en spændende og interessant sport. Hvad end man har prøvet det selv, eller måske kun har set det i fjernsynet. Uanset hvad, kunne det være en mulighed at prøve golf i Århus, Midtjylland.

 

Her vil man kunne prøve golf for første gang. Lyngbygaard Golfklub, ville kunne tilbyde et begynderforløb, som introducerer en til sporten og lignende ting.

 

Selvom man ikke har prøvet at spille golf før, vil man dog stadig kunne tilmelde sig. Derfor er det netop at det er et begynderhold med begyndertræning. Derudover vil man igennem hele forløbet, få den rette viden og golf og etiketten.

 

Udover alt det, er der også mange muligheder, når det kommer til det med golf i Århus, Midtjylland.

 

De forskellige hold

Prisen for et begynderforløb er 1500 kr. Det er ikke så dyrt, når man tænker på alt det man får mulighed for, og alt det man vil komme til at lære gennem hele processen.

 

Her er der tale om 3 måneders begyndermedlemsskab. Banevejledning, teoriundervisning og regelprøve, fællestræninger hver onsdag, lån af udstyr og meget mere. Det var kun en lille del af det man vil kunne bruge og gøre, når man har betalt for begynderforløbet. Som sagt er alt dette i Lyngbygaard Golfklub Århus, Midtjylland.

 

Derudover findes der også nogle forskellige hold. Turboforløb, for dem som ikke har tid til et træningsforløb på 3 uger, eller for dem som ønsker sig et mere intensivt forløb. Her varigere prisen dog, mellem 4000 kr. og 7500 kr. Det kommer meget an på hvilken form for medlemskab man vælger.

 

Det er dog ikke det eneste hold. Der er også et seniorhold og kvindehold. Holdene er sådan set bare et rent senior-begynderhold og et rent kvinde-begynderhold.

 

Udover det, så starter begynder holdene for begyndergolf op seks gange i 2019.

Comments are closed.