Derfor bør du tage en yogalæreruddannelse

blog

Written by:

Har du en kærlighed for yoga? Og har du en interesse for at undervise? Så kan det være, at du bør overveje at uddanne dig til yogalærer. Det behøver ikke at være mere kompliceret end det.

Du kan tage en yogalæreruddannelse på 200 timer og være certificeret yogalærer. Det betyder, at du allerede efter 200 timer har mulighed for at begynde som fuldtids yogalærer og gøre det til din nye karriere. Eller blot at prøve det for en stund.

Hvis du er i tvivl om, hvad du gerne vil arbejde med eller måske gerne vil prøve noget nyt, så kan det være en rigtig god idé for dig. Du får en spændende uddannelse, som du kan bruge i hele verden.

Hvordan finder man en god yogalæreruddannelse?

Når du leder efter et sted at uddanne dig til yogalærer, så er der flere ting, der er værd at kigge efter. 

For det første så er placeringen en god ting at tænke over. Altså hvor ligger uddannelsen henne i forhold til din base. Hvis du har bil, så kan du nemt tage længere væk for at få den bedste uddannelse, men hvis du normalt cykler til og fra alt, så bør du kunne det samme med uddannelsesstedet. 

Det næste du skal tænke over er prisen. Hvor meget har du råd til at give for at blive uddannet yogalærer? Det er ikke altid at pris hænger sammen med kvalitet. Det hænger dog tit sammen med antal timer på uddannelsen. Find gerne et uddannelsessted, hvor du bliver tilbudt nok timer til, at du føler dig klædt på. 

Det sidste du skal tænke over, er naturligvis kvaliteten af undervisningen. Du skal gerne finde et sted, hvor du kan læse gode anmeldelser. Det kan nemlig ikke betale sig at bruge penge på undervisning, som du ikke kan bruge til noget. 

Hvis du ikke har overskud til at finde en god yogalæreruddannelse selv, kan du kigge på nettet. Her finder du en god yogalæreruddannelse.

Hvad lærer du på uddannelsen? 

På uddannelsen vil du lære meget mere end blot yogapositioner. Du vil blive undervist i yogaens historie, yoga filosofi, yoga i hverdagen, åndedrættet, Pranayama, Chakra, Karma, Samkaras og Dharma, yoga søvn, anatomi, pædagogik osv.

Uddannelsen er delt op i to, så de første fire moduler handler mere teoretisk og praktisk omkring selve yogaen. De sidste fire moduler er dedikeret til at blive en dygtig underviser. Du vil derfor på kort tid føle dig meget klart til at kaste dig ud i livet som yogalærer. 

Hvilke muligheder har man som yogalærer? 

Du har mange muligheder som yogalærer. Du kan arbejde for et fitnesscenter eller for et større sted, hvor der er mange yogalærere. Du kan også gå privat og være selvstændig yogalærer. Du kan undervise i det online og fysisk. Du kan også rejse verden rundt og undervise i yoga.

Når du har været yogalærer længe nok, så kan du også begynde at undervise andre yogalærere, som du selv blev undervist. Der er uanede muligheder, hvilket gør uddannelsen spændende. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *