Brug danløn i din virksomhed

blog

Written by:

Har du ansat medarbejdere i din virksomhed siger det sig selv, at de skal have noget betaling. Her kan du godt vælge at stå for alt administration selv. Du kan selv udarbejde lønsedler, udbetale løn og lignende. Du kan dog også gøre dig selv en meget stor tjeneste at få andre til det. Der findes nemlig utallige systemer, som kan hjælpe dig til at udbetale løn. Blandt andet kan du gøre brug af danløn, som er kendt for at være rigtig gode til at administrere den løn, som dine medarbejdere skal have. Der findes mange regler på området mellem arbejdsgiver og arbejdstager, og dem skal du kende for selv at stå for løn. Bruger du derimod danløn slipper du for at sætte dig ind i alle disse ting da de står for det for dig.

Med danløn passer lønnen hver gang

Faktisk er det så smart, at man med danløn slet ikke behøver at have noget med løn at gøre. Er du virksomhedsejer eller direktør kan det være en frustrerende opgave at få udbetalt løn til folk. Man brænder formentligt for forretningen og ikke i lige så høj grad for de daglige administrative opgaver. Der er andre der kan drifte, og dem kan du også ansætte. Har du en meget stor virksomhed kan det give god mening at ansætte nogle medarbejdere, der står for løn. De kan så sørge for, at alle informationer osv. Passer. Blandt andet er det vigtigt, at alle medarbejdere registrerer hvor meget de har arbejdet.

Det er nemlig tidsregistreringen, som gør, at lønpersonalet kan se hvor meget medarbejderen skal have udbetalt af danløn. Det er også vigtigt, at der er en rigtig person, som folk kan ringe til hvis de er i tvivl om noget. Derfor er det måske for stor en mundfuld at overlade alt administrativt arbejde vedrørende løn til danløn. Det er langt bedre og mere trygt for dine medarbejdere at vide, at de blot kan ringe en medarbejder fra lønafdelingen op.

Brug danløn og spar tid

Har du tidligere brugt tid på at betale løn vil danløn kunne hjælpe dig meget. Lige pludseligt sparer du nemlig rigtig meget tid, som du før brugte på at udbetale løn. En af de ting, som karakteriserer størstedelen af dem, der benytter sig af danløn er, at der er en meget lille kompleksitet i virksomheden. Det er især de helt ukomplekse virksomheder som passer til måden, hvorpå danløn er bygget op. Hvis der er mange overenskomster og forskellige ansættelser er det ikke nødvendigvis danløn, som vil være det smarteste system.

Det er ikke dyrt at bruge danløn

Ligesom det gælder med alle andre ting her i verden så er det selvfølgelig ikke gratis at bruge danløn. Det er et system, og det betyder, at det er noget man skal købe. Det er dog slet ikke dyrt at gøre brug af denne tjeneste. Helt præcis koster det blot 20 kr. For hver lønseddel.

 

Ved man noget om hvor meget sådanne systemer normalt koster vil man hurtigt kunne se, at det er ret repræsentativt for lignende systemer. De koster stort set altid det samme og kan det samme. Et sted, hvor danløn dog skiller sig meget positivt ud er ved den lange erfaring. De kender mange forskellige virksomheder og derfor kan de hurtigt rådgive dig i hvad du bør købe. Der er mange andre systemer man også kan bruge til at varetage løn for sine medarbejdere, men man bør dog vælge et system, som man ved lever op til ens krav. Overvejer man at gøre brug af danløn kan man ringe firmaet op. Man kan sige, at man ønsker at snakke med dem om muligheder for at gøre brug af systemet. Dernæst kan danløn give dig et godt tilbud.

Comments are closed.