Book professionelle konferencelokaler i naturskønne omgivelser

blog

Written by:

Skal der holdes konferencer, møder, kongresser eller lignende, så kræver det naturligvis de rette, fysiske rammer. Et sted, hvor disse findes, nærmest uanset kravene til lokalerne, er på Kystvejens Konferencecenter, som ligger på Djursland nær Aarhus og Randers.

13.000 kvadratmeter bygning med alle faciliteter til konferencen

Centeret er et 13.000 kvadratmeter stort bygningsværk, som har utroligt meget at byde på. Uanset kravene til lokalerne, så findes de her. Der er nemlig 9 forskellige mødelokaler, som matcher forskellige behov. For det første, så er de i forskellige størrelser, så man kan afstemme rummet med mængden af mennesker. Men de er også indrettet forskelligt, så man kan gå efter den stil, man bedst kan lide.

Møblerne i lokalerne er meget neutrale og i retrostil ligesom de store, åbne gange med højt til loftet. Der er moderne og klassisk kunst på væggene, som gør de indendørs omgivelser indbydende og rare at befinde sig i. Ud over de 9 flotte, store lokaler, så er der hele 25 mindre rum, som regner sig rigtig godt som grupperum eller lokaler til møder med et mindre antal deltagere. Så er der en masse hyggelige kroge rundt omkring på gangene, som kan benyttes i pauser og som folk kan bruge til at mægle og lære hinanden at kende i mindre forsamlinger. Er man til luksus, så findes der et yderst luksuriøst VIP rum inde i bygningen.

Konferencelokaler og hotel på et og samme sted

Er der tale om et flere dages arrangement, så kan det være nødvendigt, at gæsterne kan overnatte på stedet. Hvis de gode lokaler til konference ligger nær Aarhus og Randers og hotellet til gæsterne ligger langt væk, så giver det en del problematikker i forhold til transport og transporttid. Det behøver man ikke at bekymre sig om, hvis man booker værelser til gæsterne samme sted som arrangementet afholdes, på Kystvejens Konferencecenter i Østjylland/Midtjylland. Her er der hele 160 værelser, så der er rig mulighed for at indkvartere en masse mennesker.

Teknisk support under hele arrangementet

Man behøver ikke at bekymre sig om elektronikken. Den findes nemlig på stedet. Der er alt fra Highspeed internet til topmoderne mikrofoner og lydudstyr, til netcafé og meget andet. Ogs å kommer noget af det bedste: Der er teknisk support under hele arrangementet. Det er meget velkendt, at elektronik pludselig svigter eller driller, når man står og er i gang med noget vigtigt. Disse bekymringer er unødvendige på Kystvejens Konferencecenter. Der er nemlig tilknyttet teknisk support under hele arrangementet. Er der pludselig noget udstyr, der ikke virker, så er hjælpen lige ved hånden.

Skøn natur omkring lokalerne

Noget helt andet er de naturskønne omgivelser, som giver et frisk pust væk fra det fokuserede arbejde. Man kan gå en tur i stranden og lytte til skovens mange dyr, eller man kan gå en tur langs stranden og lade havets brusen berolige tankerne. Disse konferencelokaler på Djursland har altså alt, hvad man kunne ønske sig, når der skal holdes konferencer, landsmøder, kongresser eller andre vigtige arrangementer.

Comments are closed.