Børnefødselsdag – hvem, hvad og hvor?

blog

Written by:

Du kender det helt sikkert. Børnefødselsdagen er lige om hjørnet og du mangler inspiration og ideer til den næste børnefødselsdag.
Hvad skal man lave af underholdning og lege til børnefødselsdagen? Og hvad skal man spise af mad til børnefødselsdagen?

Vi har i nedenstående artikel givet dig Børnefest.dk helt egne tips og tricks til den perfekte børnefødselsdag – og det bedste ved det hele er, at DU allerede nu kan få fuldstændig styr på din næste børnefødselsdag – med meget få klik.

Og hvem er børnefest egentlig tænker du? – Børnefest er ny virksomhed som arrangerer og leverer komplette børnefødselsdage efter dine behov og ønsker. De rykker færdig arrangeret børnefødselsdage – og børnefester udefra og hjem. Præcis som du gerne vil have det.


Lege til børnefødselsdagen


Lege til børnefødselsdagen er muligvis det sværeste at finde på, men heldigvis har Børnefest mange gode muligheder for, at skabe de perfekte lege og aktiviteter til børnefødselsdagen. Børnefest tilbyder fem forskellige underholdnings muligheder eller aktiviteter som passer til alle slags vejr, location, alder og sted.

Hvis børnefødselsdagen skal holdes om sommeren i gården, haven eller på skolen er det oplagt med en oppustelig fodboldbane eller hoppeborg. Så er der garanti for en fantastisk børnefødselsdag med masser hop, juble og glæde.

Hvis børnefødselsdagen derimod er om vinteren og skal holdes indendørs ville det være oplagt, at få en fødselsdagsvært- eller værtinde ud som kan hjælpe til med det praktiske, men vigtigst af alt – har utallige gode ideer til nogle lege og aktiviteter som passer til børnene.
Det kunne eksempelvis være, at værten ville arrangere en spændende skattejagt (enten udendørs eller indendørs).

En anden god mulighed er, at få en professionel tryllekunstner ud til en magisk oplevelse. De har stor erfaring med tryllerier for børn og forstå at skabe den perfekte fødselsdag for alle gæster – også de voksne.
Hvis du har et helt andet ønske, som du mener, er den perfekte underholdning til netop dit barns fødselsdag så kontakt endelig Børnefest – vi er sikre på, at I kan finde den rigtige løsning.

Mad til børnefødselsdagen


Hvad er den perfekte mad til børnefødselsdagen? Hos Børnefest har man valgt, at sætte et stort fokus på økologi og sundhed for børn og unge. Derfor er alle deres madretter og snacks 100 procent økologiske. Det sikre udover den gode smag, at de råvarer som er brugt er uden kemikalier og giftstoffer. Den perfekte mad til børnefødselsdag er nok afhængig af hvem man spørger. Derfor har Børnefest er stort udvalg af forskellige retter, så der er noget til en hver smag.

Idéer til børnefødselsdagen


Der findes et hav af forskellige idéer til børnefødselsdagen. Først og fremmest er det altid en rigtig god ide, at spørge fødselsdagsbarnet om hvad han/hun eller de gerne ønsker at lave til børnefødselsdagen. Skal der måske pyntes op i et bestemt tema? Prinsesse, pirat eller fodbold tema? Er der nogen forskellige lege eller underholdnings aktiviteter som de gerne vil lave? Hvis man har inviteret alle pigerne fra klassen hjem til fødselsdagsfest kunne det være oplagt med et gennemgående prinsesse tema og hvis det var drengene, kunne det være at et fodbold tema ville være et hit.

Det gode ved Børnefest er, at alt materiale er inkluderet i 100 % økologisk og bæredygtigt materiale. Det betyder, at hvis man ønsker at pynte op i et bestemt tema er det minimalt hvor meget man skal handle ind.

Rigtig god fornøjelse!

Comments are closed.