Bekæmp hårtab: Sådan her

blog

Written by:

Oplever du hårtab? Langt de fleste oplever hårtab på et tidspunkt i livet, og det er derfor meget normalt at opleve. Dog kan det være en kæmpe gene at skulle gå igennem. En stor del af vores identitet udtrykker vi gennem vores hår, hvorfor det kan være noget af et chok at tabe det. Heldigvis findes der en hel del midler på markedet, som bekæmper hårtab både indefra såvel som udefra. Der er altså en hel del ting at gøre, hvis du oplever et hårtab, uanset graden af dit hårtab.

Læs videre, og lær hvordan du bekæmper dit hårtab allerede i dag.

Hvorfor taber vi hår?

Øv, det er irriterende og sågar sørgeligt at tabe sit smukke blanke hår. Det første man skal forsøge, er at finde ud af, hvad der forårsager hårtabet.

Oplever du en hel del stress i dit liv, kan dette være et godt bud. Stress er en paniktilstand for kroppen, som får kroppen til at lukke ned for de uvigtige ting (såsom at have smuk hud og fyldigt hår) og at fokusere på de vigtigste ting (såsom at være i stand til at flygte fra et rovdyr). Ja ofte passer vores dyrehjerne ikke helt til det senmoderne materialistiske samfund. Et samfund som helst gerne ser, at man har hår på hovedet.

En anden ting som forårsager hårtab, er hvis man er i vitamin- eller proteinmangel. Hvis du oplever hårtab kan du evt. starte med at gå til lægen, og finde ud af, om du mangler noget bestemt, som forårsager at du taber dit hår.

Spis dig fra dit hårtab

Uanset om du mangler vitaminer eller ikke, kan det godt lade sig gøre, at spise sig fra sit hårtab. Spis en hel del nødder og grove grøntsager. Kombiner dette med planteolier, fx hørfrøolie. Disse fødevarer vil ligeledes gavne resten af din krop. På den måde opnår du en optimal sundhed for dig og din krop.

Kosttilskud er alfa omega hvis du oplever hårtab. Du kan finde specielt designet kosttilskud til hårtab og til fyldigere hår. Det kan være en god investering, hvis du oplever et hårtab. Kosttilskud giver som oftest gode resultater, og dit hår bliver hurtigt fyldigere og længere.

Køb dine produkter til hårtab og mærk forskellen.

Behandl dit hårtab udefra

Såvel som du kan behandle dit hårtab indefra, kan du også behandle det udefra – dvs. med produkter. Du kan få shampoo og balsam som er specielt designet til hårtab. Dette er et godt tiltag, da du investerer i noget, som du rent faktisk får brugt, da du vasker hår flere gange om ugen. På den måde bliver det ikke blot et pilleglas, som blot står og samler støv.

Du kan også få en hel del forskellige serums, som du skal putte i hårbunden. På den måde gode produkter direkte ned i hårrødderne. Hvis du gerne vil gøre det mere naturligt, kan du vælge at bruge amerikansk olie i dine hårrødder. Dette bekæmper hårtab og får håret til at vokse hurtigere.

Motioner dit hårtab væk

Når du motionere bekæmper du automatisk dit hårtab. Ikke nok med at du gør noget godt får din krop og din mentalitet, så undgår du samtidig at du taber håret.

Et andet godt tip mod hårtab, er at få blodcirkulationen i gang i hovedbunden. Dette gør du nemmest ved at massere din hovedbund. Du kan evt. vælge at bruge olier med rosmarin, som også sætter fut i hovedbunden. Herefter vaser du håret med shampoo mod hårtab, eller alternativt en rosmarin shampoo.

Der findes en hel del forskellige ting som du kan gøre, hvis du oplever hårtab.

 

Comments are closed.