Babytøj til en god pris

blog

Written by:

Hejsa alle sammen ! Jeg har lige været en tur hjemme ved min gode gamle veninde og det har været lang tid siden at vi har haft tid til hinanden for vi har begge lige stiftet familier og det er nu bare helt vildt lækkert at vi kan følges ad med det her nye det er at få børn.

Noget som vi snakkede meget om var jo at det der med babytøj og børnetøj det er noget der kan gå hen og blive ret så dyrt, da de vokser ud af det meget meget hurtigt og man derfor ender op med en masse tøj der er betalt penge for og man kan så ikke rigtigt komme af med det igen – jo man kan sælge det på nettet men det må jeg lige se om jeg kan finde ud af hehe.

lb079lionrompernavyskyivory

Babytøj som jeg gerne ser forbliver i en god kvalitet det er jo noget som koster nogle penge, det er klart, men det er bare dyrt synes jeg at det skal skiftes med nyt indenfor få måneder – Det som der er meget heldigt for mig og min veninde det er at vi har kun ganske få månede fra hinandens babyer så det vil sige at jeg kan købe noget tøj som hun så kan købe bagefter til 50% – på den måde ja så er det hele til hav pris for begge. Bagefter kan vi så sælge det til andre og vi kan dele prisen det bliver solgt til 🙂

hav en dejlig dag venner.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *