Aldrig gå ned på dansk vand

blog

Written by:

Der er intet som et lækkert, koldt glas dansk vand. Det smager i hvert fald en hel del bedre end et normalt glas vand, kan vi hurtigt blive enige om. Herhjemme drikker vi en masse danskvand, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man hele tiden skal købe danskvand på flaske.

Derfor blev min kone og jeg enige om, at der måtte kunne findes et alternativ, som både var billigere og mere fleksibelt. Vi arbejder nemlig begge meget, så ingen af os har overskuddet til at drøne ned og handle i tide og utide for at få danskvand på bordet. Og så bruger vi måske også lige i overkanten af penge på danskvand, da både os og ungerne er storforbrugere af det herhjemme.

Den perfekte løsning med Watertrade

Vi havde et vennepar, som fortalte os, at de havde en flaske derhjemme, som kunne tilføje kuldioxid til vandet. Det var som sød musik i vores ører. Vi fik en rigtig god snak og kom frem til at firmaet Watertrade solgt kulsyreflasker, som man kunne have derhjemme. Så bliver det vist ikke meget nemmere at have danskvand ved hånden.

Vi fik hurtigt klikket os ind på deres side og bestilt en kulsyreflaske. Priserne var rigtig fine og leveringen gik som smurt. Allerede efter få dage havde  vi fået leveret vores kulsyreflaske, og så var det ellers bare at komme i gang med at lave lækkert danskvand.

Et hit hos børnene

Vores børn er nok dem, som er mest oppe at køre over vores nye hjemmelavede danskvand. De synes simpelthen, det er så sjovt at lave det sammen. Her den anden dag fik vi lyst til sodavand, og så mixede vi faktisk bare forskellig saft i danskvandet.

Det smagte selvfølgelig ikke helt som normal sodavand – men meget tæt på. Faktisk foretrækker jeg denne måde for så slipper vi for alle de E-numre og konserveringsmidler, som man kan finde i sodavand. Det er jo ikke til at vide, hvilken effekt alle de tilsætningsstoffer har på kroppen i det lange løb.

Så hvis du også går lidt op i sundhed og ernæring, er det en god måde at erstatte sodavand på. Så du slipper for konserveringsnumre, og hvad de ellers putter i sodavand nu om dage – og hvem vil ikke gerne det?

Også en god mulighed for de voksne

Når børnene er puttet, kommer vores kulsyreflaske også de voksne til gode. Fruen og jeg har en svaghed for en lille drink om aftenen, og de smager altså bare en del bedre, når de er lidt bobler i. Så vi laver os nogle gange en lille aftendrink til filmen og weekender, vi er børnefrie.

Kulsyreflasken er en af bedre køb, vi har foretaget. Så hvis du er glad for danskvand, og gerne vil spare både tid og penge i en travl hverdag, så kan jeg virkelig anbefale jer at anskaffe en kulsyreflaske. Vi hygger os rigtig meget med vores bobler, og det tror jeg også, at jeres familie vil gøre.

Comments are closed.